Gmzmhr Kizlar bugun muayene oldum suyum.cogalmis sabah 7 30 da sezeryalnla spinal sezeryan olcam yaridan uyuscam yani sonta ne yaa uyustuktan snrami takiyolar oncemi.takiyolar.korkuyorum.hissedermiyim diye cok heyecan basti beni 😑
Esrelf Gmzmhr Gmzmhr idrar çıkışını kontrol etmek için takarlar. ağrılı bir şey degil kayganlaştırıcı sürerler takarken. Anesteziyi vermeden önce takıyorlar. Takarken hafifte olsa hissedersiniz ameliyat sonunda çıkarıyorlar zaten
Sonay Gmzmhr uyuştırduktan sonra kendi isteğinle sonra isteyebilirsin normalde uyuşturmadan Yapılıyor bi anlık bi acı ama korku olunca kasılınca biraz acıtıyor malesef
Sibelsenses Gmzmhr 3 yıl önce spinal sezeryan olmuştum bende iğneyi vurduktan sonra takmışlardı hiç hissetmedim ameliyattan 7 saat sonrada çıkardılar , Allah kurtarsın sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏
Kivanclimerve Sonda takarken acimiyor hiic kafanizi takmayin bol bol dua edin korkarak giderseniz hersey caninizi acitir bebeginize odaklanin 😉 Allah yardim etsin insallah
ZehraYildiz ALLAH yar ve yardimcin olsun bende carsamba günü insALLAH sezeryan olacagim spinal olacak bendede ayni sizin gibi. ALLAHin izniyle meleklerimizi dogurup kucagimiza almak nasip olacak insALLAH
Asyalya Bende o konudan muzdaribim.cuma sezeryan olucam ozel hastanede sanirim uyustuktan sonra taakrlar 🤔
ZehraYildiz Sevgim yarin tam 39+2 olarak alinacak bebegim. Degisiyor tabi ki almanyada yasiyorum ben. Oglumdada 39+9 ile sezeryan oldum mecburi
KubraatMacit Gmzmhr taktıkları zaman sanki 5 dk aşırı tuvaletin gelmişde zor tutuyormuşsun gibi oluyor
Sevgim ZehraYildiz hmm Allah hayırlısıyla eline almayı nasip etsin bende sezeryan olucam önceki mecburi sezeryandı kaç haftalıkken alıyorlar diye merak ettim teşekkür ediyorum