Burcinnnn Arkadaşlar normalde de vardı kusma bulantı ama bugün sabahtan bu yana Ne yediysem çıkardım ilk gebeliğim ve korkuyorum sizde kötü bi durum mu?Hastahaneye gitmeli miyim?
Cagladevecioglu Burcinnnn hayir canm aseriuosun ben gun boyu hicbirsey yemeden kustgmu biliyorm bak ayva cok iyi bulantiya ben onunla rahatlamistm bi sure boyle gececek Sora rahatlarsn cnm ck gecms Olsn hastanelk bisey yok yani
Calimeros Burcinnnn 10 hafta nedir ki 6. Haftadan 6. Aya kadar bulantı kusma çektim yemek yiyemedim en secdiğşm şeylerden tiksindim gebelikte bunlar normal gebelik bitince hepsi geçicek sabret ama mideni rahatlatmak için maden suyuna bikaç damla limon sıkıp içebilirsin herşeyi denedim bir tek o rahatlattı beni
dorukcumm Burcinnnn su rahat içebiliyo musun ? Yada iki bardak su içiyorum onu da çıkarıyorum ağzıma ne atsam atmamla çıkarmam bir oluyo diyosan biraz ishal durumu var mı bide ateşin nasıl bunlar çok önemli eger bu belirtilere sahipsen ni acile gidip serum yemende fayda var salgın gibi bişi vardı ben bu şekilde bi deneyim yaşadım evet normalde bulantılarım çıkarmam oluyordu fakat ağzıma ne atsam su dahi çıkarınca vücudum susuz kalmıştı bunlara dikkat edebilirsin onun haricinde herşey normaldir bulantında çıkarmanda
Burcinnnn Calimeros limonu duydum ama kan sulandırıcı iğne kullanıyorum diye limonu öyle kullanma dedi bi kaç kişi o yüzden yapamadım
Htczmra Calimeros merhaba bebekte bı sorun oldumu aynı şeyi bende yaşıyorum 16 haftaligim bulantilar bitti neredeyse ama istahim hiç yok bebeğimi besleyemiyrm die çok üzülüyorum bı sürü vitamin aliyrm omega falan ama ben yiyemyrm
Pnrvlkn Burcinnnn hayır korkma aynı durum bende de oldu bir bardak su bile içiyordum 5dk sonra tuvalette çıkartıyordum acile gidip serum alıyordum 5 gün kadar iyi oluyordum daha sonra tekrarlıyordu 16.haftada geçti rabbim yardımcın olsun
Calimeros Burcinnnn ne alaka? Ne oluyormuş maden suyuna limon sıkıp içince? Maşallah herkeste herşeyi çok biliyor 😂😂😂 bende kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum hiçde bişey olmadı herkesi dinlersen ohooo çıkamazsın içinden 😁
Bebekveben İlk 20 haftaya yakın ne yersem çıkardım 4-5 kilo verdim aylarca aç gezdim aç işe gittim. Bazı hamileler 9 ay boyunca 1 kez bile kusmuyor ama ben şanssız kısımdandım ama sabret geçiyor canım
Calimeros Burcinnnn canım doktorun ne diyorsa ona bak gerisine aldırış etme benim kuzenimde bulantılarını sodaya limon sıkıp içerek rahatlattı oğlu doğdu 24 aylık oldu maşallah hiç bişeyi yok sen yinede için rahat etsin doktoruna danış öyle iç benim birazda sağlık bilgim olduğu için ne iyi ne kötü az çok biliyorum benim mide rahatsızlığımda vardı önceden renni kullanıyordum gebeliktede renni kullandım millet dokunur dedi durdu doktoruma sordum günde ğçe kadar kullanabilirsin dedi doktor ne diyosa ona bak gerisini salla.. Aklına takılanları listele kontrole gittiğinde doktoruna sor
Calimeros Htczmra şuan 30 haftalık olduk çok şükür görünürde bir sorunumuz yok benim gebeliğim baştan beridir sıkıntılı geçiyor bulantılar kusmalar tiksinmeler su içememek içtiğimde kusmak ilaç sonralarında kusmak plasentanın aşağıda olması hareket kısıtlılığı yürüyüş iş yapamamak çok çabuk yorulmak halsizlikler mide yanmaları vs vs dahada bunlar uzar gider ama çok şükür bir çoğu geride kaldı ilaçlara devam ediyorum tiksindiğim şeyleri hala yiyemiyorum et balık tavuk mesela :) decaviti hiç kullanamadım mesela içtiğim gibi kusuyordum ama şuan bebeğimde bir aorun yok çok şükür bende ayrıca hipotiroidi var aylık endpkrinede gidiyorum tahlil veriyorum haftaya kontrolüm var alttan bakacak plasentanın aşağıda olması yüzünden doğym şejline karar vericek sizler doktorlarınız ne diyorsa ona bakın insanlara kulak asmayın herkes herşeyi çok biliyor herşeye burnunu sokuyor Allahtan sağlıkçıyım sağlık bilgim varda bana fazla müdahale edemiyorlar 😁
Betulkok Burcinnnn gayet normal bi durum canım 6+4 olduğum gün başladı benim de bırak yemeği su dan nefret etmiştim içemez hale gelmiştim şuan 13+6 yız 2 -3 günde bir istifar oluyor azalıyo zamanla
madl41 Burcinnnn yok canım korkma ben 11. Haftamdan sonra kusmamın azaldığını hissettim 13 de ise tamamen kesildi . Bende çok çektim kusmadan günde 8 defa falandı yemekten önce yemekten sonra kusuyordum . Eğer idrarında yanma yada böbreğinde ağrı falan yoksa kusma normal😅