Zmtt benim de bir düştüğüm oldu düştük yaptığım gün bana kan uyuşmazlığı iğnesini vurdular bir de bidahaki bebekte doğumda vurulucak dediler aradan zaman geçti hamile kaldım komşularımın aşırı ısrarı üstüne cahit beye gittim orda doğum yaparım dşye 8 haftalık Ken belim aşırı agrıyor Du korktum bebeğe bişey mi oldu diye çıktım gittim cahit beye baktı Bi sıkıntı yok her ihtimale karşı kan uyuşmazlığı iğne i vuralım bu gebelikte kötü sonuçlanmasın dedi düşük yaptıgım da vuruldum vurdular dedim tamam kötü ihtimale karşı biz yine de vuralım dedi yine aradan zaman geçti ikili test için kan verdim şehir hastanesinde sonucunda bebeğime pozitif tarama çıktığını iğne mi vurulduğumu sordular evet kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum dedim doktor aşırı şaşırdı kim yaptı bu iğneyi kanaman olmadığı zaman kesinlikle vurulmaması gerekn Bi iğne dedi fakülteye sevk edip titre yapılıcak sana bebeğin iğneden etkilenmiş sıkıntı var dediler ordan çıktım cahite gittim cahit beye özellikle sormama ragmen lafı değiştiriyor diyorum ki bebek iğneden etkilenmiş biyolojik risk çıktı bebek de önemli değil tekrar 28 haftalıkken bakarız diyor tekrar tekrar sordum bakın böyle böyle dediler eminmisiniz bebek de sıkıntı olmadığına cevap veremedi ilerleyen haftalarda tekrar kontrol ederiz ddi öylece geçiştirdi bende cahit beyde doğum yapmayı planlamıyorum komşularımın ısrarıyla gittim ama pişman oldum aşırı derecede vicdan azabı çekiyorum bebeğime yaptığı iğne yüzünden biyolojik riski var