Halista sdkaturhan kartal erciyes te bihter senem feyzioğlu var ona gidiyorum. Çok memnunum tavsiye ederim
Koskersultan sdkaturhan hüma da cahit gözüakça ya gidiyorum çok memnunum normal dede randevusu olmayan Bi doktor hiç boşu yok aşırı ilgileniyor benim ilki düşük oldu şimdi ikinciye gebeyim herseyin önlemini aldı tavsiye ederim
Hafsamm Daisyy Kayseri de değilim ama bu doktora gitmeyi çok isterdim 🥺 çok iyi birisi değil mi İnstagram da ne sordumsa hepsine cevap veriyor Sağolsun
sdkaturhan Halista bi arkadaşım Erciyes’te yeni Doğum yaptı Zerrin hanımda doktoru çok sevdi ama hastaneyi beğenmedim dedi
Halista sdkaturhan 39+4 deyim. Henüz doğum yapmadım. O yüzden o konuda yorum yapamam ama şuana kadar doktordan ve hastaneden memnunum tabi göreceli şeyler bunlar. İçinize sinen bir doktor ve keyifli bir gebelik dilerim 🙏🏻
Daisyy Hafsamm çok çok iyi birisi doktorum çok seviyorum valla. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. 😊
Koskersultan Gerçekten mi ilk defa duyuyorum çok şaşırdım şuan 😟 aslında hüma da doğum yapmak istemiyorum düşük yaptıgın da hümanın acilen girdim kanama var hamileyim dayanamıyorum dedim bayram dönüşüydü ilgilenmedi ler sıra al doktora muayene ol demişlerdi cahit beye de komşularının ısrarına gittim memnun kaldım
sdkaturhan Elena3838 Doğum fiyatı 6bin ₺ mi normal Doğum sezaryen farklı mu 6 binin içinde bi hizmet var mı sadece Doğum mu
Bsraakll Elena3838 merhaba bende ülkü hanımı çok duydum doğum ücreti ne kadarmış bilginiz varmı acaba
Tubahasan Elena3838 ülkü hanım mükemmel biri kesinlikle tavsiye ediyorum. Muayene ücreti 210 liraydı geçen hafta
sdkaturhan Daisyy bu son gelen zamdan sonraki fiyat mı canım bide sadece Doğum ücreti mi yoksa ekstra içinde bişey var mı