Krispiim16 Esmanur96 ben aldım canım hem gaz giderici özelliği hemde boğulma tehlikesini düşünerek almıştım sepet beşiğinde yatak yok benim sünger kestirdim onun üstünde rahat eder dedim 🙈 çok amaçlı olarak aldım yani
Senaben Esmanur96 arkadasim kullandi ve cok memnun kaldi. Bebegin reflu sorunu olmasina gerek yok al dedi ben de aldim. Kiraz cekirdegi torbasi da var yaninda gaz sorunu olursa diye. Oyle hazirlandik bekliyoruz 😂
Esmanur96 Krispiim16 bebişler hızlı büyüyor fazla kullanamadım diyenler de oldu da o yüzden aklım karıştı benimde alıp almama konusunda 🤷🏻♀️
Krispiim16 AselAlaraa çok inçe bir sünger o yükseltme gereği duyuyorum çok fazla eğilip kazaları önlemek amaçlı
Krispiim16 Esmanur96 kuzum çevremde tavsiyeyle aldım faydası olur en azından birbirimize alışana kadar
espalp Esmanur96 rica ederim🙏🏻 Çok memnun olduğu için arkadaşlar ben de bundan almayı düşünüyorum. Hepsi de internetten aldılar bi sorun çıkmadı 🙏🏻
Tgbatem Bebeğim bugün 20 günlük daha beşiğinde yatmadı yatsa bile reflü yatağıyla yatırdık iyiki almışız babyjem marka e bebekten aldık
Minnosaile Esmanur96 ben aldım ✋🏻 Hem boğulmalara karşı olması , gaz giderici özelliği olması ve kolay taşınabilir olması gibi bir sürü sebepten dolayı aldım. En önemlisi memnuniyet oranı çok yüksek.
denizoktay Esmanur96 benim de bugün arkadaşım e bebekten hediye aldı doğuma bir ay var henüz kullanamlayacağım ama bana göre gerekli
Krispiim16 AselAlaraa benim açımdan kuzum uyku sersemi olurum Sezeryan falan olurum eğilip kalkamam diye yanı korkma
Fasulyem22 Ya bi şey merak ediyorum şimdi bu yataklar biraz eğimli ya kendimi düşünüyorum beni biri bu yatağa yatırsa hiç rahat etmem ayaklarım aşağı doğru falan bebek nasıl rahat edicek 😀