Mrvozgl 15. Haftada amniyotik bant var dediler 17. Haftada hastaneye gittim yok biz bişe goremiyoruz olsa gorurduk dediler. Bi bilgisi olan var mı varsa lütfen yardımcı olurmusunuz
Beyazlale Mrvozgl Bendede vardi canim doktor hiç önemsemedi ben cok arastirdim nette kötü seyler yaziyor okuma bence Bebek büyüdükçe bant kayboluyormus. 12. Haftamda falan görmüştüm sanirim banti suan 22+3 um herhangi bir sorun yok
Pnrmhmmd Mrvozgl bende de vardı canım 12 13 haftalıkken kanamam olmuştu kese zedelenir kendini yenilemeye başladığı için oluyormuş ama kayboldu sonradan 35 haftalık oldum hala yokçok şükür bende netten okuyup ağlıyordum o kadar kötü şeyler yazıyorduki
Mrvozgl Beyazlale Peki kayboldumu sizdeki doktor bana baktı ama göremedi 17. Haftamda bende 22 olucam bu hafta renkli ultrasonum var ancak orada anlaşılırmıs
Beyazlale Mrvozgl bikac kere daha gördü banti bende her muayenede surekli soruyordum en son artik onu kafana takma o orada duruyor sana ve bebege bir zarari yok demisti. Detaylida gorunmedi en son
Mrvozgl Bende çok üzülüyorum bende göremediler kopup bebeğe zarar vermesinden korkuyorum . ama sonradan gittiğim doktor olsaydı görürdük karın katlanmasıdır dedi biraz rahatladom ama baska bi doktor görmedi ama zarar verebilir diyince kötü oldum. İnsallah bi sorun çıkmaz da sizde sağsalim kucağınıza alırsınız beneğinizi