Mervesezentosun stres benim diger adim eger ondansa yani. Benim lekelenmem oldugu gun sabahtan aksama kadar hafif adet agrisi gibi kasiklarimda ve belimde agri oldu aksamkna da lekelennen oldu ondan dolayi doktorum acile yollamisti. Acile gittigimde once karindan ultrasonla bakildi olcumleri falan yapildi bebegin. Daha sonra vajinal olarak soekulum takilip kanamaya bakildi var mi yok mu diye. Ondan sonra da bi de vajinal ultrason bakalim dediler ve cok kisa bi sure vajinal ultrasonla baktilar. Tahlil vs yapilmadi canim. En son 18 haftada kendi doktoruma kontrolum vardi. O gune kadar her gittiginde plesentasi suyu gayet iyi demisti. Acilde o kadar bilgi vermiyolar malesef. O yuzden ben de kendi doktkruma kontrolumu iple cekiyirum. Sali detayli ultrasona carsambada kendi doktoruma kontrole gidicem. Bakalim ne dicek. Endolu de bana doktorum sadece 3 gun verdi. Kndan sonra bi daha oyle bel ve kasik agrim olmadi amm
Son fitili dun aksam kullandjm. Bence uzun sure kullaninca endol suyu azaltiyodur. Insallah iyle bisi demezler valla bakalim hayielisi. Ama haftamizda ayni sikayetimizde 😊 doktorun ne dicek bakalim sen benden once gidicen buraya da yazar misjn ne dedigini. Insallah yoktur ole hi sknti.