Seherarjin Kızlar ben kendi isteğimle Sezeryan olmak istiyorum. Herkes normal ol diyor ama ben normal doğum yapmak istemiyorum ilk baştan beri. SeZeryan olanlar sürekli hasta gibi kalır diyorlar. Üşüşen hemen dikişlerin agrıyormus yıllar gevşe bile hala hasta gibi olurmuşum falan filan diyorlar. Sezeryan bu kadar zor mu gerçekten de
Liya00 Seherarjin perşembe kendi isteğimle sezeryan oldum canım şuan evimizdeyiz hiçbir sıkıntım yok çok şükür duşumu kendim alıyorum tuvalete kendim gidiyorum sadece sütümün gelmesi bekliyorum 😊
Lamelif Seherarjin alakası yok 3 günlük sezaryenlı bebeğimi kendim yıkamak istedim ve yıkadım. 1 haftalık loğusaydım herkesi gönderdim evine evde bebeğimle kalmak istedim ki bebeğim kolik bir bebek olmasına rağmen her işini gördüm ev işleri de cabası hiç bir sorun yaşamadım üstüne 5 ay sonra tekrar hamile kaldım 3 ay sonra tekrar sezaryen olacam 😆
Zeynpatak Seherarjin 25 gun oldu sezeryan olali oyle abartildigi gibi bisey degil . Ilk bir hafta zorlandim sonra gecti sukur . Dikisler kendi kayniyor zaten . Genel anesteziyle oldugum halde hic ayilma sorunu yasamadim . Soyledikleri gibi dayanilmaz agrilarla da uuyanmadim elbette oldu agrim sizim ama oyle bagirip cagirip aglayacak kadar degil .
Elvn Seherarjin canm sezeryan akil isi degil ben 5 gunlugum suan mecbr kalmasaydm olmzdm ksnlikle bnm dusuncm tavsiye etmym.
Seherarjin Liya00 a gerçekten mi. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Okadar çok korkutuyorlar ki anlatamam.
Seherarjin Lamelif ya çok şirin ya ♥️ Peki isteyerek mi yoksa istemeden mi ikinci kez hamile kaldınız. En korktuğum şeyde odur aslında. Sezaryenden sonra hamile kalırsam sıkıntı olurmu diye. Bir sene beklenmesi gerekiyor diyorlar. İnşallah bende sizin gibi olurum kolay olur işlerimi kendim halederim 😘
Seherarjin Zeynpatak bende öyle düşünüyorum tabi agrı olacak ama normal doğumdada kesiyorlar ve onunda agrısı oluyor 2 hafta. O daha kötü geliyor bana. O yönden çok korkuyorum normal doğumdan kesiyorlar ve yırtılmalar oluyor ilerdede idrar kaçırma sorunları oluyor ve rahim ve vajinada ilerde sorun oluyor normal doğumda. Bence sezaryen daha iyi. İkisi de zor aslında normla de seZeryan de çok zor. Allah hepimize kolay doğum versin
Seherarjin Elvn çokmu kötü geçti. Peki normal doğum yaptınız mı geçmişte. Yaptıysanız hangisi zor sorabilir miyim
Seherarjin Turkanaksoy korkularım vAr aslında. Hem korku hemde normal doğumda da alttan kesi uyguluyorlar mantıgım diyor ki oramdan kesileceğine karnım da dikil olsun daha iyi . Hem yırtılmalar hem dikişler beni korkutuyor.
xwoman Seherarjin bende sezaryen olucam ikiz benimkiler bi yerde mecburi olacak. Olmasaydi bile ben yine sezaryenle dogum yapmayı tercih ederdim sanirim. Normal dogum sancılarına dayanabileceğimi sanmiyorum. Sezaryende de evet ameliyat kismi kolay sonrasi agrili olabilir tabiki ama ilaçlarla ignelerle atlatiyirsun hafifletiyorsun.
Seherarjin xwoman evet bende aynı şekilde korkuyorum. Hem gırlardan hemde alttan dikiş atıyorlar ondan korkuyorum bide yırtılmalar oluyor. İlerde de idrar kaçırma sorunları oluyor Muş 😔
Betuls İkizlerimi sezeryanla dünyaya getirdim 1 hafta oldu ilk ayıldıktan sonra ağrım oldu ağrı kesicilerle o da geçti ayağa kalkıp gaz çıkardıktan sonra o da geçti ama gaz çıkarmak problem oldu biraz
Seherarjin Betuls onun dısı Maşallah allah analı babalı büyütsün. Peki bir süre geçtikten sonra dikişler de agrı oluyor mu. Kaç gün mesela. Bir hafta mı yoksa 2 3 ay sürüyor mu agrılar
MerveNural Seherarjin her bünye ayni değil kimse kimseyi bisey için sürüklemesin yanlış yapiliyor. Sezeryan yaptim cok kolay diyen insanların bazisi sirf yaptin cekiyorsun lafini isitmemek icin poliannacilik oynuyor kimisi gercekten cok guzel kaldiriyor kimisi perisan oluyor bunu belirlemek imkansiz
Seherarjin MerveNural bünyeden bünyeye değişiyordur elbette. Bazıları normal doğum yapıyor ama sezeryandan daha çok agrısı dikişi oluyor. BaZıları da çok kolay diyor. Allah herkese kolay doğum versin inşallah.
Lamelif Seherarjin benim ilki tüp bebekdi çok zor bir tedavinin ardından geldi ikinci süpriz bir şekilde normal yolla oldu☺️Herhangi bir zorluk yaşamıyoruz şimdilik çok şükür inşallah sağlıkla alırım canım kızımı kucağıma 🌸
Zeynpatak Seherarjin hastaneye kontrole gttigimizde normal dogum yapan birisi vardi kac gun gecmis yaninda yastikla dolasiyordu oturamiyormus . Bir de sezeryan olan vardi bel agrisindan duramiuorm kimse epidural olmasin diye banklarda yatiyordu . Yani degisebiliyo canim . Allah hayrli dogumlar versin biraz da kisinin aci esigiyle alakali sanirim .
Elvn Seherarjin doguma kadar hic bisi hissetmyosn canm dogumdan snra bebisinle ilgilenmen gerekrkn acinla agrinla dikislerinle mesgul oluyosn bebisinle yeternce temas kuramysn yani direk sezeryn olmak isteyenlere tavsye etmm normal dogum yaoablyosnz normal yapin bnce
Zeynepsa Seherarjin dogruluk payi var canim.9 ay oldu hala dikislerim acir soguk alirsam daha da acir.ama dayanilmayacak aci degil. Normale cesararet edebilirsen dene ama edemiyosan sezaryan ol.
Seherarjin Zeynepsa Zeynepsa hiç cesaretim yok daha 3 ay var. İnşallah kendi kendine şıp diye çıkar 😂😂 çok korkuyorum allah hayırlısını yaşatır inşallah
MerveNural Seherarjin amin normal her zmn daha kolay oluyor ben bunu yaşadım şahsen sanci evresini atlattiginda dogumla sende yeniden doguyorsun
Eymirinannesi 8ay önce kendi isteğimle oldum.ikincş gün yalnız kaldım tamamen iyileşmek 10günü buluyor
Seherarjin Eymirinannesi On güne razıyım ben teşekkür ederim. Yani normal doğum yapanlar da anca on güne kadar iğleşiyor dikişleri filan