Zsydyg Kızlar slm 24 haftalık gebeyım fakat bu zamana kadar vıtamın balık yagı vs decavıt kullanmadım sadece kan ılacı verıldı tırnaklarım cok ınceldı ve unutkanlıgım var sızce kullansam mı ya ?
espalp Zsydyg 12.haftadan beri içmediğim vitamin kalmadı benim. Hayatım boyunca saçım dökülürdü şimdi bir tel bile dökülmüyor. Bebek sizden bu kadar şeyi emerken siz neden vücudunuzu beslemiyorsunuz?
Betul11 Yakınınızdaki sağlık ocağında kan değerlerinize baktırın neyiniz eksikse ona göre ilaç verirler
semrakarahan Zsydyg neden kullanmadiniz balik yagin osellikle bebekte oyle guzel faydasj varki butun vitaminler var doktorum bna kestirdi kilo aldiroyor bebege die haftasindan onde gidiyor die kestm yoksq butun vitaminler var icinde icin onu
Sevey semrakarahan Hangi balık yağı markasını kullanıyorsunuz ocean oluyor mu acaba bendede var duruyo boşuna içebilir miyim doktorada sormadım
semrakarahan Zsydyg canim imam balik yag kullaniyorm doktorunuza sormadan kullanmayin bna balik yagini kullaniyosan digerlerine gerek yok dedi kilo alimi iyi die kestirdi smdi sqdece decavit ic dedi