Sedef5534 Kızlar ben serklajlıyım o yüzden instagramdan alışveriş yapmak istiyorum bebeğimin kıyafetleri için hangi siteler güvenilir (instagramda jamybaby) diye site var ordan alışveriş yapan oldu mu acaba ve başka sitelerden???
Canoglumbenm Sedef5534 uğurlubebek ve humabebe tavsiye ederim canm. Bem herşeyi bu 2 siteden aldım instagram
Ngs55 Sedef5534 Ben ogün bebe den set halinde aldım 911 tl içinden herşey var anne bebek çantasına varana kadar yenidoğan set şeklinde eksiksiz kusursuz geldi
Emineekinci Ben çoğu eşyasını e Bebek internet sitesinden aldım ve indirim takip edince çok avantajlı oluyor
Akbulut Emineekinci memnun kaldınız mı e bebek ürünlerinden kıyafetlerinden şuan biraz indirim var da alsam mı bilemedim henüz alışveriş yapmadım da
Runkliii Ben bebeğimin bütün kıyafetlerini Hepsiburada,Trendyol,Morhipo ve n11 den mağaza fiyatlarının yarı fiyatına aldım hem de aldığım ürünler soobe lcw limon company mammamaramma yani Boyner de satılan markalardı oraları takip ederseniz güzel ürünleri uygun fiyata alabilirsiniz
Emineekinci Akbulut çok memnun kaldım mesela en çok kullanılan şey Zıbınlarda 4al 3 öde gibi bi kampanyaları hala var fiyata göre kalite gayet iyi
merhuli Akbulut e bebegin urunleri n11 de de var ben ordan alıyorum n11 de kargo ucretsiz oluyor bide
Srnkrbrn Sedef5534 ilkimbebe kozabebek enucuzbebek bu aisayfalar cook cok iyi tatlım ben cogu seyi buradan aldım
Bebekveben Ben jammy babyden aldım canım çok güzel ürünleri, ayrıca lcw internet sitesini takip et çok güzel kıyafetler zıbınlar var ve kaliteli
Denizanne Sedef5534 uğurlu bebek var canım instagramda ben hastane çıkış takımını ordan aldım hem fiyatlar normal fahiş değil hemde sağlam geldi memnun kaldım. Ama genelde trendyol e bebek gibi sitelerden çok alışveriş yaptım