Kocaer 15+1 haftalık hamileyim ve 6 7 dk da bir kasılmalarım oluyor. Ama ne sancı ne agrı hiç bişeyim yok sizce vücut ke dini mi hazırlıyor yoksa bir anormallik mi var ilk gebeliğim o yüzden sizlere sormak istedim bir bilgi verirmisiniz?
Pamukgirl Kocaer valla benimde çok oluyor 17.haftasan beri 19 oldu hala aynı. Doktor bol su tüket ve olduğunda pozisyon değiştir dedi. İnternetten araştırdıma göre 20. Haftada başlıyormuş hazırlık kasılmaları 28. Haftada hissediliyormuş.Bende merak içindeyim
Nezihanes Kocaer vücûd kendini hazırlıyormuş canım ilk gebelikte hissediliyomuş normalmiş ben dün gittim tüm aklımdakileri sordum 🤭🤭 lekelenmem oldu 19 haftalıkta oluyomuş adet döneminden dolayı
annee1997 Kocaer canım bendede aynısınoluyor 36+4 haftamdayım vücut kendini hazırlıyor bildigim kadarıyla
Susuem Kocaer canım benim doktorum düzenli aralıklarla olan kasilmaları da dikkate almam gerektiğini söylüyor eğer pozisyon değiştirdiğinde yani yurudugunde filanda devam ediyorsa mutlaka bir hastaneye git nst ne baksınlar ihmal etme 😊