Deniizzz Merhaba şuan hastane yatağımdan yazıyorum suyumun tamamı geldi çiğer geliştirici yapıldı 21.00 de Ameliyatla alacaklar bebeğimi midesinde ve yemek borusunda sorunlar olabilir biliyorum beni hiç tanımıyorsunuz belki hiçte karşılaşmayacağız hayat boyu ama şuan duaya çok ihtiyacım var allah Rızası için ufacık bir dua hiç tanımadığım birinden gelen bi inşallah bile bizi kurtarabilir diye umut ediyorum allah hepinizden razı olsun hepinizin bebeğini bağışlasın isteyen herkese nasip etsin herşey için teşekkürler
Mel0s Deniizzz allah yar ve yardimcin olsn canm insallah saglikli bi sekilde buyur send bol bol dua et canm🤲🏻
esve Deniizzz inşAAllah sıkıntısız bi süreç olur senin ve bebegin için canım hiç strese girme Rabbim yardımcınız olsun
Mhnds2357 Deniizzz Rabbim yardımcın olsun bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine yavrunu sağlıkla kucağına alabilmeni nasip etsin. Hiç korkma Rabbim ol der ve oluverir ona sığın her şey çoook güzel olacak inşaallah ☺️
Melek2102 Deniizzz allah yardımcın olsun olsun bebeğini sağ salim kucagina al insallah.. İyi düşün iyi seyler olsun 🙏🏼
Zhlcnr Iyı haberlerını alırız canım ınsallah haftası çoğu rısklı haftalardan ıyı merak etme Allah’ın ıznıyle bırsey olmaz
mimaranne Deniizzz dua etmek için birbirimizi tanımamıza gerek yok dualarımız seninle kardeşim 🙏Allah seninde bebeğininde yar ve yardımcısı olsun inşAllah güzel haberlerini bekliyoruz 🙏❤️
Gulnar44 Deniizzz Rabbim o melek yuzlu bebegini sana bagislasin kendini hic sıkma cok sukur buraya kadar gelmissiniz birlikte bundan sonra da birlikte olacaksiniz Allahin izniyle
Ltfyyrdc5021 Deniizzz Rabbim şafi ismiyle şifasini versin yavrunuzu size sağlikli bir sekilde bagislasin 🤲
Hayaaaatttt Deniizzz sagliklica gelsin yavrun canım rabbim şifa versin inşallah bi sıkıntı çıkmaz allah yardımcın olsun canım 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Asiacr Deniizzz Allah yardimcin olsun canim. Dua et bolca. Rabbim saglikla kucagina alacagin gunleri gostersin. Biraz mesekkatli bir yol ama sonu guzel olacak Insallah.
Anacsevgidolumelek Deniizzz su an ezan okunuyor Allah su ezan vakti yavruna saglik sihhat versin insallah saglikla kucagina alirsin insallah 🤲🤲🤲