Minikbebis Bugun biraz dozu kaçırdım sanırım temizlik yorgan yastık yıka as ser banyoyu yıka balkonu yıka sil süpür yemek derken kasığımda ve vajinamda sancı ağrı gibi bişi oldu 15 haftalığız bi sakınca var mı kızlar sizede oluyormu merak ettim
Kbramsa Minikbebis benim de o şekilde lekelenmem olmuştu doktor fazla yorulmayı sevmiyor senin ki demişti 😊 şimdi de dinlene dinlene yapmaya çalışıyorum saatlerimi alıyor ama mecbur dikkat etmeliyiz 🤷🏻♀️
AyEr Minikbebis bence kendınızı yormayın ben 32+3 oldum ılk zamandan berı yapmıyorum dusuk rıskım vardı suan da erken dogum rıskım var bebeklerınızı rıske atmayın
Mom72626 Minikbebis canım ben de öyle dinlenmeyi unutuyorum. Eşimde 20 dk yap yarım saat dinlen diyor hepsini bitirme diyor ama içim rahat etmiyor . Ben de başlayınca bel sırt kasık ağrım oluyor. Kalkmakta bile zorlanıyorum.
Mel0s Minikbebis canm sen delimisin senin su zamanlardan uzanip dnlenmen lazm yeni cnki daha bu kadar temizligi nie yaptn evine mecimi gelcek cok dkkt et cok hassas donemlerdesin 5 ayni bi atlatta ondan snra yavas yavas yaparsin
Esmaaaaaa Bende temizliğe başlayınca durduramıyorum kendimi ağrım sızım başlayınca keşke yapmasaydım diyorum ama ağrı geçince yine devam 😄😄 ama temizlik yapınca kendimi daha iyi hissediyorum
Minikbebis Esmaaaaaa bende öyle hareketliyiz biraz duramıyorum başlayınca ayakta durmaktan mı oluyo eğilip kalkmaktan mı anlayamadım 😛
Esmaaaaaa Minikbebis her ikisindende olabilir ya temizlik olunca mağlum hem ayakta kalıyor hemde çoğu kez eğilip kalkıyoruz
Minikbebis Kbramsa bende lekelenme olmadı . Hamile olduğumu bilmedende ev taşımıştım olmadı benimki hareketi seviyor mu ki acaba 🧐
Minikbebis Kbramsa evet minnacık kuzucuk sabırsızlık başladı hemen kucağıma alsam diye bakıyorum valla❤️❤️
Minikbebis AyEr perdeleri eşime taktırıyorum erkekler malum temizliği pek bizim gibi yapamıyor ama perde takmada iyiler 😛
Kbramsa Minikbebis bende 16. Haftadayım ama geçiremiyorum günleri 30lardakilere o kadar çok özeniyorum ki 🙄
AyEr Minikbebis cok tıtızdım taki yataga dusene kadar esım suan evı cevırıyor hep yatıyorum ama gel gor ki kadın eli degmıs gıbı😂🥰
AyEr Kbramsa özenme kız bende sen gıbı dıyordum bır buyuse suan ne uyku var ne baska sey tekmelerı cok sert ama kavusmaya az kaldı🥰
Kbramsa AyEr olsuuun hissedebilmek ne güzel bizimkinde tık yok daha ona rağmen sürekli konuşuyorum iletişim kurmaya çalışıyorum😄 inşallah sağlıkla gelsinler 🙏🏻