Ozlemb0811 Kizlar 27 haftalığız daha rahim agzi kısalması ve 3 mm acilma sonucu hastanede yattik , cok korkuyorum varmi bu tarz bisey yasamis yada duymus olan bilgisi olan😔
Yigitalpinannesi Ozlemb0811 canim benimde erken dogum riskim var 2 cm acilmam var v bu 18 haftamdan beridirde var cok agrim sizim oluyo ama suan cok sukur 33 haftaligiz bol bol su ic ve dua et Rabbim bebeklerimizi bize bagislasin.
Betuls Ozlemb0811 29. Haftada rahim ağzı kısalığı 20 mm ve 2 cm açıklıkla hastaneye gittim doktorum geç bile olsa serklaj önerdi biraz daha kalsınlar diye serklaj oldum 5 hafta bekledim ve sezeryan oldum
Zhlcnr Canım rahım kısalığım varda açılmam yok 28 haftada kısalık tespıt edıldı suan 32 haftadayım çoğu zamanı yatarak gecırıyorum bır ay dayandı bakalım
Miray72 Canım bende gebeligimin başından beri servikal kısalık söz konusuydu sürekli hastanede yattım evde yattım 29. Haftamda 1 parmak açıklığım vardı hastaneye yattım hasteneye yattığımın 3 yada 4 . Günü tekrar bakıldığında bebeğin başının çok aşağıda olduğunu söylediler tekrar açıklık baktılar 2 buçuk santim açıklık olmuş sürekli yatmama ve tedavi altında olmama rağmen 12 gün hastanede yattım sonra taburcu oldum hala kontrollere gidiyorum açıklık hala aynı 2 buçuk santim ara ara kasılmalarım oluyor fakat ilaçlar kesiyor etkisini gösteriyor şuan 34 haftalık olduk az önce kontrolden geldim herşey iyi görünüyor umarım seninde öyle olur kendini korkutma stres yapma söylenenlere kulak asma yat dinlen ve bol bol su iç icebildigin kadar su iç Allah yardımcın olsun 🙏🙏
Ozlemb0811 Miray72 Allah hepimizin yardimcisi olsun bebislerimizi saglikla bize bağışlasın insallah 🙏 içim ferahladi simdi okuyunca
Ozlemb0811 Haribo42 ara ara sancilarim oldu benim baskı hissi gibi karin ağrısı oldu oyle ultrasonda gorundu
Yigitalpinannesi Haribo42 ben kasilmalar sonucu gittim basta bana sen normal dogum yapamazsin 25 servikal kisaligin dediler. Suanda 35 diyolar ve 2 cm acilmam var
Haribo42 Ozlemb0811 bendede serviks kisaligi var korkuyorum acilma olurda anlamam diye allah yardimcimiz olsn
Ozlemb0811 Haribo42 rahim agzi acikligi.ultrasonda göründü, normal alttan muayne de açıklık gorunmedi
Haribo42 Ozlemb0811 allah bu dertten muzdarip olan tum annelere anne adaylarina sifa versn inss bebeklerimizi korusun ins
Zhlcnr Yigitalpinannesi neden normal yapamazsın dedıler kısalık olan rahım uzunlugunda yapamıyormuymus
Yigitalpinannesi Zhlcnr Bebegim tersti cunku sua duzeldi elhamdulillah o yuzden normal dogum yapamazsin dediler.
Yigitalpinannesi Haribo42 Vallahi canim bana ters oldugu icin yapamazsin dediler. Ben cok istiyorum normal dogumu bakalim insallahta normal olur.