AyazEfeninannesi Aysegul0909 bende çalışabilir raporu aldım bir haftayı atlattım bile☺️☺️ Haftaya 33.haftamda olacağım .tabi halsizlik yorgunluk arttı ama az kaldı bir hafta bayram zaten💃💃İnşallah Allah yardım eder son haftaya kadar çalışabilirim🙏🙏🙏Ne kaldı ki şurda🤭🤔🤔🤔
Meltmc00 Ben de çalışabilir raporu almıştım ama bu hafta raporunu kestim 35de kesmiş oldum sıcaklar ağırlaştım vs bu kadar dayanabildim biraz da dinlenerek geçireceğim
Gozde92 Kızlar bende 32.de çalışabilir aldım ama 35e kadar dayanabildim şuan işgörmezlik raporu aldım ama işyerimdeki muhasebeci bittiği tarihte giricez raporu dedi sgk öle demiyor ama bu raporun alındığı gibi girilmesi gerekmiyormu?
Elifkorul Aysegul0909 37.haftamda ayrıldım şu anda 37+6yım ama bazen keşke bir iki hafta daha önce ayrılsaydım diyorum dinlenemedim hala 😱 şimdide evde temizlik işi var gelecek misafirler için dondurucuya hazırlık yapıyorum sarma börek vs 😂 sonrasında da kızım gelirse eğer hemen dinlenemeden yorucu yeni bir sürece geçicem 🤔
Ekinnsahin Bende 37.haftaya kadar çalışabilir raporu almıştım.Küçük bi kaza oldu doktorum çalışma artik dedi 34+4 de ayrıldım 39 haftalık olduk gelen giden yok daha da gelmez de Minigimle vakit geçiremiycem diye korkuyorum.
Bahargulu Bende 37 haftalik diye düşünüyorum Insllh olur markete calisyorum daha çok yolumuz var bizim 16 haftaligiz😉😊
Cansn Aysegul0909 37 de ayrıldım. Ptsi raporumu vereceğim. Senin durumun ile alakalı. İşim müsaitti çalıştım. Sadece sıcaklardan son iki hafta çok zor geçti. Poğaça gibi şişiyordum.