Robinronya Merhaba arkadaşlar . Benim de aklıma takılan sorular olunca post açıp yazıyordum sürekli forumu takip etmem mümkün olmuyordu. Sonra sol üst köşede arama butonuna merak ettiğiniz şeylerle ilgili anahtar bir sözcük yazarsanız tüm başlıklarda ve yorumlarda aradıklarınıza bakabiliyorsunuz. Örneğin kilo yazıp arayınca başlıklarda ve yorumlarda arayabiliyorsunuz 💜
Arzymn Robinronya aaaa ne gerek var, günde 50 tane şeker yüklemesi, 30 tane oruç , 100 tane saç boyama postu açmak varken, neden arama butonuna yazıp bakalım ki 😊
Tugcehar87 Robinronya uslukizinannesi Arzymn blackeagle Şu anda vajinama kolanya sürüyorum postu açıldı nerdesiniz hu hu 🤨
Arzymn Tugcehar87 ben gebelik testi sonucumu paylaşıp cinsiyet tahmin ettircem, biraz farklılık olsun 😁😁
Robinronya Arzymn Arzymn ay vallaha ben çok geç öğrendim o arama butonunu 😕umarım insanlar bu postu görüp kullanır 😊
parasetamoll Arzymn hocam bebeğim 7 haftalık hareket ediyor kaynanam dedi erken hareket eden bebek erkektir
Arzymn parasetamoll sen dalga geçiyon ama 8 haftalık bebeğinin hareket ettiğini söyleyen vardı burda, hemide 2. Gebeliği 😁😁😁
Merve612506 Arzymn çok yaşa ya çook güldüm buna 😂😂😂 bu postu açanlara bi ben mi anlam veremiyorum diye düşünüyodum arada bide bunlara cevap veren takım var ciddi ciddi tahmin yürüten hisseden
parasetamoll Arzymn vallahi birisi dedi 4 haftalık seğirme hissetmişim kaynanam demiş erkektir ondan gözlerim kanadı bana dedi sen bilmiyorsun