Robinronya Linesarye bir de bir arkadaş ılık suya bir çay kaşığı kadar Hindistan cevizi yağı koyup sabah aç karna içiyormuş o da işe yarıyormuş. Bu arada cevizleri ve kayısıyı yiyorsun. Ben hiç bırakmadım ceviz tarifini. Bırakınca yine kabızlık 😔
R_Arslan Linesarye bende cok cektim ama normale dondu suan guzelce yaglanmis salata ye yemeklerin yaninda bide hurma ye canim cok iyi geliyor.
Yoncagul Bol bol su sovı çorba yapacak hiç bir şey yok başka her turlu çekezeğiz bu durumu . Hamileliğin olmazsa olmazı zaten .
Robinronya Merhaba canım ben ilk 8 haftada bir buçuk kilo aldım kabızlıktan dolayı. Allah yardımcımız olsun. Ben şöyle bir tarifle 4.5aydır çıkıyorum çok şükür.. 2-3 ceviz içi ve zarı 2 kuru kayısı 1 bardak ılık su Geceden bunları hazırlayıp üzerini bir bardak altlığı ile kapatıyorum. Sabah aç karna içiyorum. Gün içinde 3 litre su içiyorum. Sabah kırk dakika akşam kırk dakika yürüyüş yapıyorum. Tuzu ve tatlıyı kestim :/ hemde çoktan...
Robinronya Ceviz tarifinden sonra da çıkamazsan ceviz sayısını ve kayısı sayısını arttır.. bazı günler beş ceviz içi üç kayısı yaptığım da oluyor... ha birde kuru erikte sabah aç karna işe yarar 👏🏻
Linesarye Robinronya aahh bide mide bulantm var ki sormayn hicbir sey yiyemiyorum.. kuru kaysiyla cevizi deniycem insaAllah işe yarar 🤲
Yasemincgrc Linesarye sabah ac karnina kuru kayisi ve suyla tüketirsen işe yariyor. Ben bu sekilde çözüm buldum