Ozdem Hanımlar 11+3 haftalık hamileyim lekelenmelerim var düşük riski için progestan verdi doktorum ama lekelenmelerim geçmedi ve henüz karnımda büyümedi iştahım yok çok endişeleniyorum bebeğime birşey olur mu?
Alinam Ozdem karnına takılma ben 28 haftaya kadar karnım belli bile değildi uzan mümkün oldu yorma kendini geçer inşallah
Gizemgizem25 Ozdem aynı problem bendede var canım az az kahverengi lekelerim geliyor 1 haftadır.progestan kullanıyorum ama hala devam ediyor doktorum normal olabilecğini söyledi ama yinede insan tedirgin oluyor 😞
Deryaktar Ozdem canım bence hiç korkma inşallah hayırlısıyla bi sıkıntı olmaz doktoruna iyne yapmasını söyle düşük iğneleri var progestanı kaç tane içiyorsun günde bol bol dinlen ama
Deryaktar Karnın içinde cok normal bence büyüymemesi belkide iç karnın büyüktür o yüzdendir bende 10+5 hamileyim benimkide hala dümdüz doktorum iç karnın geniş olabılır dedi birde erken daha bence bizim için şöyle bi 16-17 olsunda inşallah hayırlısıyla
Esrarse Ozdem canım karnın daha çıkmaz o haftalarda. Lekelenmelerinide kafana takma benim kanamalarım oldu 23+6dayız hamd olsun iyiyiz şuan