Melek1010 Son 58 ama hiç ilerlemiyor günler çok ağırlaştım oturmak kalkmak eziyet o mükemmel günün hemen gelmesini istiyorum ama daha doğum çantamıda hazırlamadım var mı benim gibi
Esradonmez Melek1010 60 günüm var benim de havalarda ısınıyo gercekten zaman gecmiyo Allah sağlıkla kucamıza almayı nasip etsin canim son aylar gercekten zor
Nzmmerve Melek1010 son 51 bende daha hazırlamadım Doğum çantamı annemlerde kalıyorum evim yokuş olduğunu için çıkmaya eriniyorum
Melek1010 Nrplt ne koyacağımı bilmiyorum alıyorum birşeyler sonra bu alakasız diyip bir başlayamadım beşiği bile yok daha bebişimin çok Kıyafeti var ama yaza uygun ilk zamanlar olmaz 😀
Nrplt Melek1010 ben internetten bakıp ona göre ni Liste yaptım kafamda erken gelme ihtimali var miniğin o yüzden yavaş yavaş hazırlamam gerekiyor doktor da bayramdan sonra çantan hazır olsun dedi🙈
Cmrem52 Gene az kalmış sizin ne güzel benim daha 183 gün var o nasıl geçicek püff 😂😂 Allah hepimizin kucağına sağLıklı şekilde almayı nasip etsin ne demişler beklenen gün geleçekse çekilen çile kutsaldır diyerek yorumuma son veriyorum 😂😂