Dilanyilmaz55 Ikbalper Canım ben ilk öğrendiğimde değerim 26 idi bende düşük diye korku aglama hepsi vardi🤣ama geçti 3 aylik olduk bile eger saglikli gebelikse o 2 günde bir yükselme yapar inşallah iyi gider herşeyin ⚘
Ikbalper Dilanyilmaz55 İnşallah canım benim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲❤️
eglhnztrk Ikbalper hep dua ediyorum zaten her şey önce Allahtan. Hamilelerin duası kabul olur derler bizleri de dualarınızda anın olur mu🙏🏻 Tekrar hayırlı olsun☺️
Ikbalper eglhnztrk Tam 1 sene bu anı beklemiş ve çooook ağlamış üzülmüş biri olarak rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inşallah 🤲en başta sana, inş mucizen seninledir 💓🤲🥰
Elifdikel Ikbalper adetine 4 gün kala 38 çıkmıştı değerim sıkı 23 haftalığız değerinizi takip edin 2 günde 2 katına çıkması lazım inşallah sağlıklı bir gebeliktir hayırlı olsun
Ikbalper Elifdikel 149 olmuş miniğim Perşembe gecesinden dün geceye 🤲❤️🥰 İnşşallah canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız mucizelerimizi 💓💕
Rbs111 Ikbalper merak edip baktım bi daha kan verdin mi diye hayırlı olsun canım süper artmış maşallah😍
eglhnztrk Ikbalper Benimde 1 yıl olacak. Bir tane de kaybım var. Allah kimseye aratmasın cocuguyla sınamasın. İnşallah dualarımız kabul olur, Allah razı olsun canım☺️
Canan_ Ikbalper çok sükür 🥰🤲🏼 Çokk sevindim kuzum. Rabbim tamamına erdirsin daha dün gibi hatırlıyorum testi yaptırdığım anı. Şimdi ise 39+3 hamileyim kuzumu kucağıma almayı bekliyorum🥰
Ikbalper Canan_ oyyyy artık azıcık kalmış 💕🤲Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim 🥰 Ben hala inanamıyorum sanırım bir süre insan kendine gelemıyor 😂🥰
HatunYldrmNazlm Ikbalper ayni durumdaydim canim, gogus agrisi, cok uyku, ve bulantiyla anlamistim 7 Haftalik hamileyim☺️ Gozun aydin olsun cok dikkat et kendine
Ikbalper HatunYldrmNazlm Büyüklerim hep bebek tutunca anlayacaksın diyorlardı. Gercektende adete 4.gün kala farkettim. Nasıl mucizevi birşey bu 🤲💓 Rabbim sağlıkla bizlere kavuştursun miniklerimizi inşallah 🤲💕🥰
Canan_ Ikbalper evet canım aynen öyle oluyor düşünsene içinde bi can daha var 🥰 hele kalp atışını bi duy o zaman daha da başka olucak ❤️ Bolca şükret, bu sevinci yaşamayı isteyen nice kadınlarımz var❤️ Doktora gittiğinde haber ver 🥰
Ikbalper Canan_ şükürler olsun 🙏🥰 Rabbim tüm isteyen ve dileyenlere versin inşallah. Cuma gideceğim doktora 😊🤲
Sirincili Ikbalper değerin iyi canım inşallah yükselir bende 5 gün kala 30-40 civarı bi şey çıkmıştı hayırlı olsun🥳