Ikbalper 1 yıllık bekleme sonucu birkaç belirtiyle gece acilde kan verdim ve sonuç beta hcg 39 🥰🤲 bu arada adetime 4 gün var. Değer çok mu düşük bir bilginiz var mı 🤲🤲🤲
Esrayusuf Ikbalper evde gebelik testi yaptın mı peki öğrenmeden önce ve belirtilerin nelerdi? Hayırlı olsun bu arada canım 😘
Rknvlkn Ikbalper değerin gayet iyi normal canım gözün aydın sorunsuz bi gebelik geçirirsin inşallah 😊
Fatma48 Ikbalper inşallah vardır canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin. 🙏 Bende bugün acile gideceğim adet günüm yarın dua edelimm meleklerini bizimle olsun
Esrayusuf Ikbalper maşallah kuzum inş sağlıcakla alırsınız kucağınıza adete ne kadar vardı belirtin varmıydı
Canan_ Ikbalper hamilesindir canım 🥰 benim adet günüm geçmesine rağmen testimde ikici çizgi silik çıkmıştı :)
SelmAlper Ikbalper merak etme canım ama adetinin 1 hafta 10 gün geçtikten sonra doktora gitmeni tavsiye ederim hayırlı olsun şimdiden çünkü benimde çok silikte ve keseyi görene kadar doktor net konuşmamıştı ve çok fazla araştırıp kafam allak bullak olmuştu ve şu an 3 buçuk aylık hamileyim çok şükür 🙏🥰
Ikbalper Esrayusuf İnşallah canımmm 🤲💓 adetime 4 gün vardı 🥰. İştahsızlık, sürekli uyku hali ve göğüsümde ağrı 🥰
mary1709 Ikbalper aynen bana da öyle olmuştu halsizlik uyku ve gögüslerde şişme ve ağrı. Regl tarihim gelmeden hemen anladım 🙂 ters yaptım 3 kere silik çıktı. Senin de olumludur inşallah. Çok sevindim 🙃
HatunYldrmNazlm Ikbalper ayni durumdaydim canim, gogus agrisi, cok uyku, ve bulantiyla anlamistim 7 Haftalik hamileyim☺️ Gozun aydin olsun cok dikkat et kendine
Ikbalper Aygl Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin mucizelerimizi 🥰🤲 içimi ferahlattın çok teşekkür ederim 🤲💕
Aygl Ikbalper gebeliginiz saglikli olup olmadığı anlamaniz icin 2 gun arayla beta yaptırın her iki gunde bir iki katina çıkması gerekir
Fatma48 Ikbalper canımm sonucunu acilde mi aldın sonra siteden mi baktın bende vereceğim ya bugün kan 🙏
Ozan_Suhan Ikbalper benim adetimnen 12 gun gecti test yapdim cook solqun kizarti oldu simdi ben hamilemiyim?
Ikbalper Ozan_Suhan En garanti yol kan tahlili vermek. Bence hemen bir kan ver orada kesin cevabı göreceksin😊İnşallah vardır bir mucizen 🤲