Tiredmother Kızlar nst de sancı yok bende açılma yok cidden kabak tadı verdi sinirlerim bozuluyor ya 😂 baş geliş pozisyonda olduğu için bekliyoruz ama ne kadar beklicez belli bile değil doktorum gelene kadar diyo 😂 çok yoruldum yok mu bunun çaresi🤨
Kaya1902 Tiredmother benim 2 cm açılma+nişan geldi dün sabah 9 da bugün de nişana benzer parça parça gelmeye devam ediyor nst de 100 e çıkan sancılar var bende bekliyorum daraldım artık bende sabah akşam dua ediyorum
C-mom Tiredmother 40+6 da doğurabilmiş biri olarak gelmiyorlar cnm😂 canları ne zaman isterse artık 😊 sağlıkla gelsin inş bebişin 🙏
Melekturkann Tiredmother al benden de o kadar 40 hafta olduk ne sancı ne açılma hiç birşey yok,pazartesi gidicem doktorum cumaya kadar vaktimiz var dedi artık bakalım ondan sonra ne olacak ama artık sinirler alt üst oldu aynı şekiliz😞😄😄
Nur_mira Tiredmother bende bugün 40+0 oldum bende de ne sancı ne nişan ne açılma hicbirsey yok 😔 benim doktor ultrasonda 2 hafta gelişimi geri geliyor dedi acaba bundan mi kaynaklanıyor?
hamisanneadayi Ben de 37+2 deyim bir an önce gelsin istiyorum 3 hurma yiyorum günde gelsin diye çünkü sınavlarım başlayacak Haziran'da napcam bilmiyorum
Tiredmother Melekturkann bende Pazartesi gidicem bi daha 2 günde bir gitmekten artık hastaneden iyice nefret eder oldum Doğuma enerjim kalmadı, 37 de doğuranlara hayranlıkla bakıyorum resmen. 21ine kadar doğmazsa ikizler burcu olacak ben hiç anlaşamam o yüzden bi an önce gelsinler😄
NurBur Aysegolcuk Bebekler 41 den sonra çok bekletilmiyor diye biliyorum, kordon dolaşma, pislik yutma riskine karşı tabi Allah korusun bu riskler olmasın da bekleyelim 🤷🏻♀️
Aysegolcuk NurBur evet 42 hafta olmadan mecbur doğmak zorunda doktorum Salı Gününe kadar beklememi istedi o zamana kadar kendi sancılarım gelmese suni sancı verecekler çünkü 42 hafta dolunca hem anneye hem bebeğe zarar olur 😊
AAytach Tiredmother 39+1 , ama ses yok🤦🏻♀️ ne ağri, ne sanci, ne açılma hiççç bir şey😐 artik bende sabirsizlaniyorum, bir an kucağima almak istiyorum. her gün en az 5-7 hurma yiyorum, merdiven kalkıp iniyorum, squat yapıyorum, ama GELMİYOR🙄🤷🏻♀️