Boncuk23 Kızlar meraba, kısmetse kızım olacak ve ben ufaktan alışverişe başladım. Bebek şekerlerine bakarken bu ayıcık anahtarlıklar çok Hoşuma gitti. Kullanılacak birşey sonuçta diye düşündüm. Ankarada dün bir tuhafiyede tanesi 4 lira idi 3 tlye bırakırım dedi 30 tane alırsan. Acaba diyorum istanbul Tahtakale'de ya da bildiğiniz başka yerde daha uyguna bulabileceğim yer var mıdır
Neseozkan Boncuk23 istanbul eminönünde var canım. Orda bir sürü yer var toptan veriyolar ama fiyat bilmiyorum
Boncuk23 Neseozkan Tahtakale mi canım. Dediğim anahtarlıklardan gördün mü peki? Birkaç kez oraya gitmişliğim var ama gebe hâlimle ilk gidicem. Demek dikkatimi çekmemiş öncesinde
Boncuk23 Bu arada benim gördüğüm pek minikti bir boy Büyük'leri 5 buçuk tl dedi. Bir boy büyüğünü toptan bulabileceğim yeri bilsem almak istiyorum😳
Neseozkan Boncuk23 tahtakale mi bilmiyorum eminönü kapalı çarşısı var orda kocaman bi yer zaten o anahtarlıklardan aldı yengem o da kapı süsü falan yapıyo var yani oralarda
Boncuk23 Neseozkan anladım canım bakayım oraya da inşallah. Haftasonu istanbula gidicez. Aklımda olsun çok teşekkür ederim😘