Hilalysr Sevgili anneler erzurumda yaşıyorum 26 haftalik oldum doğumu memlekette düşünüyorum. Samsunda veya ünyede iyi bir hastane ve doktor önerisi olan var mı? Fiyat hakkında da bigi verirseniz çok iyi olur 😍
zcgrmz Hilalysr Bende Ağrı’da yaşıyorum 26.haftamdayım. Ramazan bayramına geldiğimde medicana’da sevinç hanıma gidecem. Doğum fiyatlarını sordurdum benim ilk doğumum sezeryan olduğu için sezeryan olacak sezeryan fiyatı 3000tl imiş fotoğrafçı istersen 250 tl fazla veriyormuşsun
Umrnkrhn Hilalysr samsun medicana gidiyorum benim özel sağlık sigortam karşılıyor ama sgk iseniz 3000 tl imis doğum ücreti
Merve1995 Hilalysr canım merhaba ben unyede yaşıyorum, cakirtepe hastanesinde ishak bey doktorum , doğum ücreti de bildiğim kadarıyla normal 1500 sezeryan 2000 , genel anlamda memnunum ben :)
zcgrmz Hilalysr ben ilk Doğumumu Ankara’da yaptığım için Ankara’ya göre bu fiyat çok uygun geldi valla
zcgrmz Hilalysr Bide Erzurumdayım demişsin ben Erzurum’daki fiyatlarında sordum Buhara hastanesi Doğum fiyatı 2500-tl imiş
Hilalysr Merve1995 peki bayan doktor var mı çakırtepe de iyi diyebileceğin veya iyi diye duyduğun bir doktor canim
Hiloskoo Merve1995 merhabalar bende yeni hamileyim 1 aylık ilk İshak beye gittim ama pek anlayamadım nasıl bi doktor sizce
Mislimelek Bende Samsunda özel bir dr a gidiyorum doğum ve sezeryan için medicanayı kullanıyormuş. İnşallah doğumum sene sonuna gelecek Dr o zamana 3500 lira olur dedi ben sezeryan olacağım bu arada.