Mrvcbr 17. Haftamdayim randavu almam lwzim qma cok pahali ozel hastaneleri dusunmuyorum. Dokuz eylul veya ege hastanesinde ucretler ne kadar ve internetten randavu aliniyo mu aradigimda bilhi vermediler ve randavu almadilar
Gnv Mrvcbr ege de muayene olunca doktor yönlendiriyor. Uygun tarih aralığında varsa veriyorlar. Ben tepecikte baktırdım. En kısa sürede giderseniz yer bulabilirsiniz belki. Yer olmasa da alcancak mr ile anlaşmaları varmış 150 tl. Fiyatıda.
Mrvcbr Gnv tepecikte nasil randavu aldiniz, ben internetten polikinlige randavu aldim ama gidince geri cevirmezler umarım. Telefonla aradigimda internetten randavu alın doktor sizi yonlendirir demişlerdi
Gulayuraz Dokuz Eylül de yaptırdım 350 tl verdim gidip randevu almak lazım çünkü orda belirtiyorsun ayrıntılı yaptırmak istediğini
Kfkf Mrvcbr egede randevuyu cokk onceden almam lazım ben sureklı egeye gıdıyorum ilk kan sonucumu ogrendıgımde oraya gıttım 6.haftada bebegın kalp atısını gorup randevu verdikler zor gun bulduk ama para vermedım gec kalmıs sın biraz