gh2019 Merhaba güzel anne ve anne adayları :) Hani bir sırt çantası modeli var hatta “anne çantası” diyorlar ismine. Bebeğin bir çok malzemesinin sığması için çok geniş hacimli oluyor görmüşsünüzdür. Alıp kullanan ve ya alıp çok memnun olanlar nerelerden aldıklarını yazabilirler mi? -İnternet sitesi ise ismini - İnstagram hesabı ise adresini yazar mısınız rica etsem. Güvenilir ve beğenilen olsun ben de öyle tercih edeyim dedim. Bir arkadaşım instagram hesabı @narkutu olan bir yerden almış dün inceledim güzeldi. Ama karar veremedim çok seçenek var. Güvenilir mi diye soru işaretleri içindeyim.
Birkalpdaha gh2019 ben aldım ama henüz kullanmaya başlamadım canım aliexpressten almıstım kalitesi güzel geldi sende bir bak istersen orada çok model var
oslemyasar gh2019 bende bakıyorum da her yerde aynı model. Ali expresten beğendim oradan alıcam heralde
Esmanur42 busubusu 😂😂 ben kullanıyorum aynı zamanda da satıyorum model de atıyım dediydim ama beceremedim bulamadım nerden atılacak
Rhk0158 Google’a hızlı resim yazın orda dosya seç bölümüne fotoğrafı yükleyin sonrada buraya linkin yapıştırın