Aymesev Arkadaşlar her gecen gun şiştikçe sisiyorum ben ayaklarim sisiyor ellerim sisiyor artik biseyi tutarken zorlaniyorum elimden dusuyor hep biraz yürüyunce iyiyim ama oturmayayim direk sismeye basliyorum sizdemi boylesiniz? Yada bu nasil gider bilen varmi
Aymesev Ozgetmrlnk cok su iciyorum ama wc yoluyla atamiyorum hic o yuzden olurmu burdaki arkadaslar son zamanlar bi ayagin wcde yasiyorsun diyorlardi ama bende hic oyle olmadi gece wcye bile kalkmiyorum
Berfe Canım ben ayağımdaki şişliklerden yürüyemiyorum bile yatarken iniyor yürüyünce davul gibi oluyor yürüyüş yapamıyorum 😭
Ozgetmrlnk Aymesev benim gece uyurken ellerim sadece hafif şişer yüzüklerimi kaldırırım ama gündüz hic hissetmem hiperaktifimde sende değişik canim baktirman lazim
Ozgetmrlnk Aymesev bilemedim simdi canim benim bildiğim tuzdan olur hareketsizlikten olur ama sudan olabilir mi bilemem bende cok su tüketiyorum ama surekli lavabodayim sen bir sor doktoruna
Nebahathumeyra Ben de 34. Haftadayım ayaklarımı sürekli sarkıtmazsam bir sıkıntı yok bu kadar şişmeniz çok normal değil gibi tansiyon falan herşey yokunda mı
Aymesev Rosejollymoon soyledim ama bobrekleri iyi calisan biri surekli wcye cikmaz dedi normal saglikli bisey bu dedi ama bence benim sismemdeki sebep bu suyu vucudumdan atamiyorum cunku