Sukeynahafsa eglhnztrk Bende çok qeriliyorum yeminle. Ya belirsizlik beni öldürcek. Ya wardır ya yoktur. Warsa amenna çok şükür, ama ya yoksa nie adet olmuorum artık. Kaç qün oldu. We hiç bi belirtim yok, ne adet belirsiti ne de gebelik 😔😔😔
eglhnztrk Sukeynahafsa canım stresten gecikiyosundur muhtemelen. Gecen ay bende oyle geciktim 😞 kaç gün oldu simdi
Sukeynahafsa eglhnztrk ewt bir iki qün daha beklicem, bi daha test yaptırcam, yine neqatifse ilaca başlicam 🤷♀️😔
Milos Fatma48 off ya bana görünmez diye bakmamışti şimdi bende merakta kaldım ikimizin ki aynı gidiyor desene 😍 çok sevindim senin adına beta ne kadar çıktı baktı mi
eglhnztrk Milos Fatma48 kızlar benim bugun 25. Günüm idrar testi yaptım coook silik hayalet çizgi çıktı. Sonra kan verdim 3.3 cıktı sonuc. Negatif demek mi şimdi bu da😞
eglhnztrk Sukeynahafsa işte cmtsiden sonra her an olabilirim. Normalde 26 günde bir olurum. 26. Gün cmtsi. ama kürtajdan sonra düzensizliğim olmuştur belki de gecikir diye salı diyorum.
Milos eglhnztrk yani 0 üstü var demek ama çok yenide olabilir kimyasal da olabilir 2 gün arayla test yaptırma lazım artık var mı diye
eglhnztrk Milos doktorumla konustum regl plmazsa 10 gün sonra tekrar kan ver dedi. Nası gecicek şimdi bu zaman. Dua eder misiniz bebeğim benimle olsun😞
Milos eglhnztrk kuzum inşallah Allahım nasip etsin dualarım seninle Rabbım yardımcın olsun bol bol dua et
eglhnztrk Sukeynahafsa Milos Allahım inşallah sağlıklı hayırlı bi bebek nasip etmiştir bana da. Eşimin haberi var sağ olsun yardımcı oluyo ev işlerinde çok yormıcam kendimi. Allah razı olsun, ediyorum hep🙏🏻