eglhnztrk Sukeynahafsa adetime 5 gün kaldı canım cmtsi olmam lazım. Yedi gün varken ovula marka erken gebelik yaptım negatif çıktı erkenmiydi bilemedim ama. Dün sabah bulantım oldu bu sabah daha az bi bulantı oldu yataktan cıkmadım gecene kadar. Suan gobegimde cekilme var cok acıyo. Goguslerimde sanki bişiler vat ama psikolojik bence hersey😃
Fatma48 Milos yokk kızz gitmedim ben valla ağırdan satıyor gibiyim normalde sabırsızım ama 🤗😀😀 Nasıl muayene edecek bilmiyorum o yüzden çarşamba gidicem alttan mı yoksa karından mı bilemedim çünkü😀😀😄
Milos Fatma48 canım karından bakıyorlar merak etme bence aksatmadan git çünkü tutunmayı için ilaç tedavisi verebilir bence aksatma benim ilk gebeliğim de bende geç gittim kan pihtilasmasindan kalbi durdu bebeğin daha önce gitseydim kan sulandiriciyla kurtabiliridk yani bence aksatma yarına randevu al ve git
Milos Fatma48 canım karından bakıyorlar merak etme bence aksatmadan git çünkü tutunmayı için ilaç tedavisi verebilir bence aksatma benim ilk gebeliğim de bende geç gittim kan pihtilasmasindan kalbi durdu bebeğin daha önce gitseydim kan sulandiriciyla kurtabiliridk yani bence aksatma yarına randevu al ve git Fatma48 Fatma48 acile gittim iki gün arayla yarın kendi doktoruma randevum var canin
Sukeynahafsa eglhnztrk inş inşş pozitif sonuç alırsın, bnde bqn qittim doktora, ultrasonla baktı yoktu herhalde bişi, olsaydı söylerdi. Beta istedi de bqne yetişmedi öğleden sonra qittiqim için, yrn çıkcak
Fatma48 Milos yaa Allah korusun canımm 😥 ama ben alttan eder diye gitmedim acaba yarın gitsem mi ayy bilemedim birşey olmaz ya içime ferah tutucam 🙏 doktora da müsait değilim demek istemedim. Utanırım diye
Milos Fatma48 kuzum hiç utanma karından görmezse haftaya ger der zaten hemen alttan bakmıyorlar keseye de alttan bakmaz zaten merak etme ihmal etmeden git gerekirse müsait değilim dersin bosver sene bence yarın git daha da erteleme kese için erken olabiliyor o zaman haftaya gelndiyolar
Fatma48 Milos sağol canım benim güzel dileklerin iyi düşüncelerin için Allah razı olsun gidince sana yazacağım sonuçları 🙏🙏
eglhnztrk Sukeynahafsa hayırlısı olsun canım. Benimde muhtemelen psikolojik. Bi tek gobek kasılmam beni endişelendiriyo. Adet olursam gobegimmi düştü diye doktora gidicem bende😞
Milos Fatma48 canım ben şimdi geldim doktordan tahlil verdim çok küçük kese görünmez zaten dedi haftaya çağırdı bir de ilaç verdi tekrar düşük olmaması için hayırlısıyla senden de haberler alırız insallah😘