Sengulkrgz Milos Masallah gozunuz aydin olsun...Saglikla kucagina alirsiniz insallah 🙏Darisi tum isteyenlerin basina insallah
Sukeynahafsa Milos adetin kaç gün geçmişti, kaç günlük hamile olmuş oluyorsun. Gözünaydın olsun bu arada ☺️
Fatma48 Milos aaa çok sevindim. Kuzumm. Ne zamandı son adet tarihin canım benimde adet günüm yarın hafif bel ağrım var bende bugün acil gidip kan vereyim yorum sen alemi gittin??
yigitmom_ Milos 2 gün gecsin öyle yap canım 2 günde 2 katı olmasi gerekiyor bosuna hergun yapip kendini strese sokma
Milos Cemreay34 hayır canım tam günüydü olmadım Bi de göğüslerim çok acıyor belim de çok ağrıyordu suphelendim yani
Milos Sukeynahafsa çok sagol canım adetim gecikmedi tam günüydü ama öncesinde göğüslerim açıyor belim ağrıyordu öyle suphelendim Bi gebelik daha yaşamıştım onda da aynısı olmuştu öyle anladım yani
Hafsamm Milos bu ay ovulasyon falan denedin mi? Benim de yumurtlamadan sora göğüslerim doldu hafif ağrım oluyor bide çok yorgun gibiyim 😓 bide uyku basıyo beni 😖 adetime 5 gün kaldı bide adet gününüz gelmeden test yaptınız mı hiç?
Cemreay34 Milos belin ne zamndir agriyor benim 3 gun once yumurtlama gunumdu ogunden sonra kasik agrisi bel agrisi oldu bide beyaz akinti sence catlamismidir
Milos Cemreay34 canım o kadar çabuk belirti olmaz benim ikinci gebeliğim ilkinde de böyle olmuştu belirtileri adetim iki gün kala başlıyordu hep en fazla 5 gündür yani ama kişiden kişiye değişiyor benimde akıntım vardı adetin ne kadar var
Fatma48 Milos aaa aynı canım benimde 20 nisandı acilde ne dedin acaba bende gidicem çok kararsızım gidince acile ne dedin acaba 🙈
Fatma48 Milos canımmm hadi yaz doktora gidince ne dedin. Ben ne diyeceğimi bilmiyorum da yorumunu dört gözle bekliyorum
Milos Fatma48 canım acilde doktora görünmüyorsun zaten gebelik testi yaptircam deyip direkt kan veriyorsun eğer değerlerinde varsa kadın doğuma randevu alırsın inşallah vardır yaa 😍