Rmz Öncelikle Rabbim hepinizi tek avazda kurtarsın inşallah🙏🏼 Meleğime kavuşmamı anlatayım belki birilerine bir faydam olur😘 40+2 haftalık geldi meleğim bir haftadır yalancı sancılar çekiyordum. Ama 40+1 haftalıkken bu sancılar 5dkda1e düşmüştü akşama kadar takip ettim en sonunda acile geldim ama yetersiz dedi ebe 1 cm açıklığın var ve rahim ağzın hâlâ sert dedi. Gönderdiler bizi eve🙄 gece ağrılarım tekrar başladı, tabi ebe dedi ya bana rahim ağzı sert ben beynimi suni sancıya odakladım artık😂 ilk oğlumdada öyle olmuştu çünkü.😂 neyse baktım benim sancılar beni oturtmuyor oğlumu kaptığım gibi anneme gittim😂 orda ebeyi aradım takip et dedi , bi ağrı kesici iç ılık duşa gir dedi hepsini yaptım ama ne ağrı azalıyor nede hafifliyor tam tersi belime öyle bir giriyorki gözümden yaş geliyor. Akşam 16.30da ablamı aradım geldik hastaneye saat 17.30da açılmama baktılar 4cm olmuş🙏🏼😂 hemen yengemi aradım meryem otunu suya ıslattım. Saat 18.00de tekrar baktılar 6cm olmuş ama ağrı girip çıkıyor ben dayanamıyor epedural istiyorum diye bağırmaya başladım😂 ebe dedi 6cm olmuş ne epeduralı sık dişini😂 bu arada saat 18.30 yanımda sadece ablam var diğer ablam kapıda biri girip diğeri çıkıcak 😂 tam ablam beni bıraktı arkasını döndü bağırdım gel buraya geliyor diye😂😂😂😂 hemen ebeyi çağırdık dedim ıkınasım var o ara doktor adım attı içeriye dedim ıkıncam😂 ıkın dedi ben başladım ıkınmaya😂 saat 18.45 koydular bebeğimi üzerime😍😍😍😍😍 şuan yanımda mışıl mışıl uyuyor😍 hiç kesiğim yok çok şükür sadece biraz yırtıldığını söyledi onuda dikti zaten doktor😂 doğum haneden yürüyerek geldim odama🤪 bu arada eşimi merak edenlere😂 çalışıyordu o o iş yerinden çıkıp gelene kadar ben doğurdum😂😂 direk kucağına verdim🤪 taktir etti beni sağolsun hahaha😂 Rabbim hepinizin yardımcısı olsun inşallah🙏🏼
AsilveAnnesi Rmz cokkk güzel tebrik ederim Allah bagislasin annesi🙏 bende 36 haftaligim inşallah geç dogururum 😂
SuAte Rmz oh maşallah canım Rabbim uzun ömürler versin🙏🏻🙏🏻 Merak ettiğim bişey var, açıklığa nasıl bakıyolar çatı muayenesiyle aynı mı daha mı rahim ağzından bakıyorlar?