1anne1bebek Merhaba kızlar. Yürüyüş yaparken akıntının geldiğini farkettim eve geldim böyle kanlı bir sıvı nişan olduğunu anlamadım eşim malzeme almaya gitmişti duşa girdim iki tane kan pıhtısından benzer birşey düştü sakince girdim duşumu aldım dişimi fırçaladım saçlarımı kuruttum vs derken eşimi aramalarını istedim o gelene kadar oyalandım tabi Doğum yakın diye kayınvalidem de kalıyorum evde de oyalandık sancılar 10 dk bir geliyordu. Gece 00:30 da hastaneye geldik beni nst ye bağladılar sancı görünmüyor ama ebe sancım olduğunun farkında açıklığa baktı 3. Cm doktora söyleyelim ister yatışın yapılsın ister sabah gel diyebilir dedi ben hastanede kalmak istiyorum dedim doktor da yatışını yapın demiş zaten gece 4 gibi suyumu patlattılar sonra sancısız Doğum epidurale aldılar ama öğleye doğru 11 gibi çocuğun kalbi zayıfladı başı inmiyor dedi 12:30 kozom dünyaya geldi genel anestezi aldım epiduralde hissediyordum çünkü şimdi kozom Yanımda yatıyor hiçbirşey sizden daha değerli değil ve evladınızdan biz yarın çıkıcaz hastaneden güçlü olun kendinize iyi bakın
Dudus Sağlıkla büyüsün hayırlı olsun ilk doğummu epidural ilk doğumda pek önermiyolarmış epidural nasıldı kolaymıydı çok geçmiş olsun