Dserbest Kızlar bebeğim biraz zayıf kalmış 35 haftadayım bu sürede hızlı kilo nasıl aldırabilirim bebeğime
Burcu3572 Dserbest herkes muz kaşar der beni dinle kırmızı et birebir kıyma yemekleri yap ye bol bol ceviz pilav bulgur süper bunlar birde keçi boynuzu çok iyi tavsiye ederim bunlar hem sana hem bebeğe çok faydalı
Nurbahar Benimkide 34 uncu haftada 1700 du doktora sordum minyon olur ne olcak dedi ama ben kafaya taktim tabi genelde kasar muz kilo aldirir diyorlar bol bol onlardan yemeye çalışıyorum
babymomm Nurbahar ben size yediklerimi söylim muz kaşar ceviz fındık aklıma gelebilecek tüm meyveler peynir yumurta yoğurt süt ama sonra cocugum kilolu deme 🤣
Dilekhakan Nurbahar rica ederim canım havuç suyu annenin bağırsağını çalıştırırken bebeğe kilo aldırıyo ben farkını gördüm iyi geliyo haftada 2 3 sefer iyi oluyor
Burcu3572 Dserbest her bebek aynı değil sağlıkla doğsun cihazlar çoğu zaman yanlış hesaplıyor arkadaşıma 2700 Dedi doğdu 3200 oldu hiç kafana takma dediklerimi ye inşallah sağlıkla büyür
Burcu3572 Dserbest aynen canım muhakakk onu kullan pekmez aynı biraz katı tadı güzel çok ama çok faydalı bebeğe direk etki ediyor Bende kullandım bebeğim 2 hafta öne geçti