htcmuhammed Anneler dün test yaptim 5 dkk beklemedim mi beklemedim mi tam emin dglm snra attm aklima geldi bugun baktim silik cift cizgi vardi? Dogru mu acaba cift cizgi?
edablbl htcmuhammed geçerlide geçersizde sayılabilir sabah tekrar bir deneyin 5 dk ya bile gerek yok varsa 2 dk da cıkıyor zaten
Tbusraaa htcmuhammed canım benimde öyleydi ams kesin olarak kan tahlili yaptırmanı Öneririm en kesin sonuç. Rabbim gönlündekini versin 🤲🏻
FatmaAtess htcmuhammed KuZum yarın tekrar yap bence çünkü en fazla yarım saat doğru diyorlar sonrası yanlış da olabilir o yüzden yarında yap derim ben inşallah güzel haber alırsın 🥰
Hazalonur1 htcmuhammed canım aynısını bende yaşadım ertesi gün kalk bak dedi içimden birsey kalkıp baktım ikinci çizgi silik bir şekılde vardı ve hamile çıktım
Seda5892 edablbl canım ya aslında öyle olmuyor 😂 benim aldığım testin geçerlilik süresi 20 dakika idi 19. Dakikada çıkmıştı ikinci çizgi 😂😂
MerveNural htcmuhammed malesef cnm teste cok damlattigin icin diger kirmizilik dagilmis gebelik yok gibi
Tbusraaa htcmuhammed olsunnn bir dahaki ay olur sıkma canını sabır işi bu biliyorsun. Teşekkür ederiz Rabbim sanada bir an önce yaşatsın bu duyguyu 🤲🏻