Ebrugozal Kızlar adet günüm gelmeden beta kan verdim hamile değilim 1.15 çıktı Adet günümde idrar tahlili yaptım negatif çıktı. Ovulasyon günlerimi degerlendirdik adetim 2 gün geçti sizce hamile olma, testlerde çıkmama ihtimali varmı ?
Bbsra Ebrugozal yeniden bi kan veya gebelik testi yap istersen yine çıkmassa sanmıyorum balım inşallah hayırlı haber alırsın ❤️
Mucizelereinan111 Ebrugozal korunmasız ilişki adet düzenini bozabilir demişti doktorum gebelik yoksa muhtemelen bu yüzden bozulmuş olabilir düzeniniz
Biryabanci1 Ebrugozal Canım bende 2 3 gün gecikmeyle kan verdim çıktı.. Ondan önce adetime 4 gğn varken gebelik testi yaptım onda da hafif şekilde çizgi çıktı
Ebrugozal Esrarse adet günüm gecikmeden 3 gün önce verdim yinede ihtimalsiz mi ? Normalde doktor gecikmeden kandada çıkmaz demişti
Sevdakyr Ozlemumutluhamile kalmayı çok istediğinizde psikolojik olarak adet gecikmede oluyor. Benim adetim çok düzenliydi bebek istediğimiz dönemde psikolojik olarak 3 gün 4 gün gecikti oldu.
XelisaX Canım benim ne kaset teste ne de kanda çıkmamıştı adetim 2 gün gecikmişti doktor bana dediki sana hamilesin ya da değilsin diyemem 1 hafta sonra yap dedi bende 5 gün sonra profesyonel idrar testi yaptım hamileydim 💗 Sana da bol şans allah gönlüne göre versin 🙏🏻
Ebrugozal XelisaX profesyonel hamilelik testi ne demek oluyor isim verme şansınız varmı bende alayım ondan
XelisaX Ebrugozal Tabiki kaç haftalık olduğunu falan gösteriyor Clearblue markasının hamilelik teatleri ve erken gebelik testleri var. Yurtdışına yaşıyorum Londra da ve bu marka baya baya iyi 👌🏻
Elifdikel Ebrugozal 3 gün falan daha bekleyin hala adet olmazsanız tekrs bir kan verin belki geç döllenmedir belki de psikolojiktir