Sengulkrgz Gizem0612 o haftalarda ilk gebelik ise hareketlerini hissetmek zor.Ama seyirme seklinde hissediliyor...Bende seyirme seklinde hissediyordum.19 haftamda tekme hareketlerini guclu hissetmeye basladim
Sengulkrgz Gizem0612 ay nasil tarif etsem ki 😁kelebek ucusur gibi yaaa degisik bir hissiyat tarif pek edemiyorjm ama seyirme yani sanki derini cekiliyormus gibi icerden
Sengulkrgz Gizem0612 heh aynen bir sey cekiliyormus gibi hafif tatli bir sizi oluyor bu bebek hareketi tabi daha buyuk olmadigi icin ve gucsuz oldugu icin bu sekilde hissediliyor zamanla onlar gucleniyor😁
SeLyy Gizem0612 yok daha bugün 16 olduk doktor 16 20 arası yaptır dedi ikili iyi çıktı ama yine de istersen yaptırabilirsin dedi bilmiyorum kararsızım gerekli olup olmadığı konusunda
SeLyy Gizem0612 ayrıntılı da devlette sıra bulmak zor diyorlar sen devlette mi özelde mi yaptıracaksın
Gizem0612 SeLyy SeLyy özelde yaptırcam uğraşamam devletle bebeğime verdiğim paraların hepsi helal olsun o sağlıklı olsunda boğazımdan kısarım oğlumun sağlığından kısmam