Aysel Normal dogum yapıp kesi her keze atılmıyo ama kiminede çok fazla dikiş oluyomuş sırf bu yüzden normal doğumdan korkuyorum
Drngrkm Aysel canim o kişiden kişiye degisiyor yengeme de kesi atildi bir de ustune dikisleri iltihap kapti hic toparlayamadi. Ama kimisi de hic hissetmiyor dikisleri hemen ayaklaniyor
DidemYldrm Aysel 40 güne eski halinden daha yeni oluyor korkma yok sarkma olur yok esleyiği bozulur bunların hepsi yalan normal Doğumdan uzaklaştırmak için yapılan şeyler açılan yer kemik ve kas dokusu et değil 1 2 haftaya kalmaz dikişin toparlanır ama anlamazsın bile dikişli olduğunu yürürsün ayağa kalarsın gezersin ve eski haline de 40 gün içinde döner hatta eskisinden daha yeni oluyormuş çünkü Doğumda vücut tamamen yenileniyor annenin her hücresi o yüzden bu bize Allah’ın verdiği bir nimet bence
Tgb Merveeatakan dikişlerin toplanması vucudunun yarayı ne kadar suresinde iyi etmesine baglı ama yinede max. 1 aya bişey kalmaz
Aysel Drngrkm ya bende işde en çok korkum bu sezaryanda ömür boyu çekiyosun yani günler geçtikçe daha çok kafamda deli soru
Tolsel Ben de bundan korkanlar arasındayım düşününce içim titriyor ama hissetmiyormuşun bile öyle diyorlar
Tgb Hanımlar neyinden korkuyorsunuz sezeryan en kötüsü ya aylardır gitmiyecek izide en güzeli normal dogum evet atıyorlar banada attılar 2 yada 3 du öyle bir acı olmuyorki zaten 2 haftayada gecer gider temiz tutun yeter
1987gokce Hanımlar sezeryanda da kesik var hemde daha görünür yerde. Sağlığınız müsade ederse normal doğum yapın. Arkadaşım 6 ay önce sezeryan doğum yaptı, hala sizliyo soğukta sıcakta diyor. Herkese sağlıklı doğumlar.
Tgb Tolsel oglum 3.650gr dogdu canım ne olursa olsun normal dogum şaşmayın dikişleri hissetmiyorsunuz hem hiç korkmayın
Aysgeulburakk Aysel Aynen ya. Misal benim ablama kesi atildi 12 tanede dikiş atıldı. Ablam o zamanlar bana asla normal doğum yapma dedi doğum sırasında neredeyse kendimi camdan atacaktım dedi 2 hafta ablam onun etkisinde kaldı. Şimdi de bana aklın varsa normal yap diyor. Bende çok korkuyorum 😔
Tgb Aysgeulburakk yok canım ya valla ablanın vucud dayanıklıgı zayıfmış o kadar zor hiç geçmiyor ben ertesi gün ayaktaydım gerçekten inan hiç korkulacak bişey yok
humaninannesi61 Aysgeulburakk Herkesin vucudu yarayı iğleştirme durumu aynı değil canım. Ben kötü yorumlara kulağımı hep kapadım vallahi. İsterse en yakınım olsun. Bence kendimizi korkutmayalım. Dirayetli olmak zorundayız. Sonu güzel olacak sonuç itibariyle😌 Herşeyin en sağlıklısı normal olanı. İnşaAllah hayırlısıyla doğururuz🙌🏻
Tgb İnş mecbur kalmadıgınız sürece hiç düşünmeyin başka bişey allah gücünü veriyor bunları düşünüp boşuna strese girmeyin 😙😙
Heather Aysel düşününce ürküyor insan haklısınız ama her sezeryanlıdan duyduğum hava soğuyunca hemen ameliyat yerim üşüyor. Arkadaşım normal doğum yaptı 4 kilo doğdu çocuk maşallah kesi atıldı kırkı çıkmadan dikişler düştü iyileşti. Bence korkutmayın kendinizi sezeryan narkoz vs daha kötü bir süreç😊