Bserappp Aa123 hayır sağlık ocağından girişini yaptır annelik hakkından yararlanıyorsun herhangi bişey için ücret alınmıyor :)
Aynur56 Aa123 bende devlette vuruldum canım acile gittim acil beni kırmızı alana yönlendirip ordan polikliniğe gönderdiler o şekilde iğneyi de eczaneden getirtip vurdular tabi benim sigortam var ama acilden giriş yaparsanız sorun olacağını sanmıyorum
Aa123 Bserappp sağlık ocağından giriş derken nasıl anlamadım zaten kayıtlıyım sağlık ocağına başka bişey mi yapmam lazım
Tubanur1234 Aa123 canm devlet hastahanesine git sen acilden gir kayit yaparken zaten otomatk annelik hakkndan yararlaniyosnz dicekler ve girdgn gbi acilde indirekt coobs testinden sonra vurulabilirsn cnm
Bserappp Tubanur1234 yok sigortalı olmadığını söylüyor bazen para isteyebiliyorlar aynı durumu yaşadım hala daha sigortam Yok sağlık ocağından giriş yaptıktan sonra herhangi bir ücretten bahsedilmedi annelikten yararlanıyorsunuz dimi dendi evet dedim bidaha hep o şekilde işlem yapıldı
Bserappp Sağlık ocağında Ebelere hamile olduğunuzu bildirmeniz gerekiyor orda sistemden hamile olduğunuzun bilgisini giriyor o sayede devlette sigorta da olmasa ücretsiz oluyor. Aksi takdirde muayene ücreti bile isteniyor Devlette. Benimde sigortam Yok bu şekilde gidiyorum
Tubanur1234 Bserappp canm benim de bagkur ödemedgmzden sgksız görunuyorm.ama devlette hic bi sorun yaasamadan gorunuyorm kayit yaoarken annelik hakkindan yararlaniyorm diyosun demesen bile otomatik kayit aciliyor bn bi sorun yasamaiyorm.
Aa123 Bserappp anladım teşekkür ederim sağlık ocağında kayıtım var devletten randevu alıp gitsem yeterli olcak sanırım
Tubanur1234 Bserappp ben bursadaym hic bi sorun yasamiyorm canm hastahane de özel de de indrmli giriyorm hatta.
Aa123 Tubanur1234 hamile kaldığımda ilk gittiğimde ücret talep ettiler ama o zaman sağkık ocağında kaydım yoktu o yüzden sanırım
Bserappp Aa123 aynen bende ilk bildirmeden gittiğimde devlette sigorta olmadığın dan 55 tl muayene ücreti ek olarak ta tahlil ücreti istendi
Aa123 Tubanur1234 özelde indirim yapmıyolar ama devlette ücretsiz muayene oluyorum testlerim falan ücretsiz yapıldı hep
Tubanur1234 Aa123 şöyle indirm derken gittgm hastahanenn muayene ucreti sigortaliya 115 tl.sigortasiza 150 gbi bi rakam ama bn sigortaliyla ayni ucreti oduyorm özelde