Aden Kizimveoglumm online helal diye bir site var oradan almayı düşünüyorum bende boy boy satılıyor küçük orta büyük seçenekleri var bir bakın isterseniz
Aden Tuqbabars 2 şekilde kullanıyorsunuz çocuğunuz olmuyorsa olmadı için eğer hamileyseniz kolay Doğum olsun diye
Sevgul8592 Tuqbabars valla aslı varmı bilmem ama iki yıldır kornmadığmz halde olmuyodu bebeğimiz bir hafta boyunca onun suyunu içtik büyükler öyle söyledi şimdi 10haftalk hamileyim ☺☺☺Hemde dığumu kolaylaştırıcı etkisi varmş
Tuqbabars Sevgul8592 bizimde 1 yıldır olmuyodu ama hiç bişey kullanmadan Rabbim bizede bir evlat nasip etti doğumdan da korkuyorum bende alıp kullanayım bakalım inşallah faydası olur 😍
Kizimveoglumm Teşekkür ederim hanımlar 😍 doğumu kolaylaştırdıgını çok duydum o yüzden almayı düşünüyorum aktarda bulabilirsem oradan alırım daha iyi hepinize hayırlı dogumlar olsun 😘😍🙏🏻💕
MUsa-ESraDursun Kizimveoglumm haccdan umre den getirilior birde bazi yerlerde hac urunleri satilior oraya da bakicam zemzem ve hurma icin buda vardir alirim.ins