Hs20 Bizde 28 haftalik olduk gecen hafta kilomuz 1170 di boyumuz 36 cm di bakalim ama 2 hafta onden gidiyo bana kilo olarak donusu daha 2 kilo sukur
Findk9227 Gamzedoguhan 24 haftalıkken kaç gr di canım benim prenses 600 gr di acaba az mi simdi 26+2 yiz haftaya kontrolumuz var ama eşim sen yemek yemiyorsun bebek zayıf diuo
Mervesr Findk9227 24 haftalıkken benim kuzum da 565 gr dı 1 saat sonra 28.haftaya gireceğiz haftaya kontrolümüz var bakalım
Findk9227 Mervesr kız bebisler erkeklere göre bi tık zayıf sanki sağlıklı olsunlar da önemli olan o ama insan kilosu da yerinde olsun istiyo
Ayazipek Gamzedoguhan ben varım 🙋♀️ Bugün gittim paşamı görmeye tam olarak 28 haftalık 1.380 gr boyu 36 cm gibi söyledi yanlış hatırlamıyorsam
Dlrkzy Gamzedoguhan birde şuan 28+1iz doktorum bundan sonra 15günde bir gelceksn dedi sizinki böyle bişey söyledimi öncesinde ayda 1 gidiyorduk
AlyaAyaz Gamzedoguhan Bnde 29+6 yım bugün çok yoruldum ama bebeğin hareketlerini hissedmyrum acaba çok yorulduğum için mi ? Her yerim agrıyo
ZCandan Gamzedoguhan bende 29 hafta oldu bugn 35 cm boyu kilosu 1285 gr demisti sanirsam.. boyu kisa mi kizlar yoksa degisim oluyor mu.ilerideki.haftalarda
Gamzedoguhan ZCandan boy hakkında pek fıkrım yok cunku benım doktorum da boyu hakkında cok bısey soylemıyor