Aysine Selam arkadaşlar bebek eğer iki hafta önden gidiyorsa bebeğin haftasına göre mi doğumu hesaplamalıyız ? Daha önce doğum yapmışlar bilgi verin lütfenn😔😔
Trabzon Aysine canım benim de bebeğim ileriden gidiyo 8 gün falan. Doktor ultrasona göre hareket ediyoruz dedi. Yani adet gününü değil ultraso tarihini baz ak dedi bana . Kötü bişey değil ileri olması dert etme
Trabzon Aysine erken olsa bile bişey olmaz. Bebegin gelişmiş oluyo sonuçta gelsiimine göre dojtir baz alıyo. Benim kuzenim 9 gün erken yaptı doğumunu ileriden gidiyodu diye Bebek
mercimekkkannesi Aysine benim de öyle ama doktor erken doğum vs demedi çünkü henüz erken çatı muayenesi olmadık bebek aşağıda mı olacak hepsi etken bence hiç canını sıkma 😊
Trabzon Ben daha o haftalara gelmedim keşke o haftalarda olsam da ☺️ ama ileride diye kötü değil yani. Sonuçta Bebeğin gelişimine göre hesaplıyo onu doktor gelicekti bir hafta geç gelir erken yani
Trabzon Aysine şekerden mi 🥺 şekerden dolayı benim arkadaşımın bebeği gelişmedi ya . İleride olması iyi bişey yani.