Tugce1803 annee1997 Aynı yaştayız kuzum bu arada 😊Sana da hayırlı doğumlar diliyorum, hayırlı insanlar olsun hep hayatında🤲
Esra7261 annee1997 nedense edis bana da güzel gelmedi. Arjen ismini seviyorum ama anlamı biraz sıkıntılı
annee1997 Esra7261 bende senin gibi anlamlı isim istiyorum yoksa en çok hangisi koyuluyorsa en çok hangisi seviliyorsa onu koyuyor herkes...Ben farklı ama anlamlı olsun istiyorum ogluşumun ismi..
Masalimmkizim Esra7261 Aybars Uras Aras Sarp 😊 benim kiz olucak erkek olsa Alparslandı adı 🤭 Semih olabilir
Esra7261 Yasmnnn eşimin arkadaşının oğlunun adı göktuğ. Arkadaşının adı Gökhan karısının adı Tuğba çocuklarına da göktuğ ismi koymuşlar çok hoş 🥰
Esra7261 annee1997 aynen öyle. Bi kez duyunca aa ne değişik isim anlamı ne? Diye sorulacak bir isim arıyorum ama bulamıyorum 😆 birde iki isim olsun istemiyorum. Hem soyadımız uzun hemde iki isim olunca isimlerin anlamı biraz kayboluyor gibi
Esra7261 Guzel_ailem 10 Haziran’da görünüyor Doğum zamanı. Tabi önce mi olur sonra mı olur allah bilir
Gamzey Esra7261 bizimde hayaller Yekta'ydi hayatlar Alpay oldu çokta güzel oldu bence tavsiye ederim 😊
Semaaonursnmz Esra7261 benim eşimde öyle bizde eymene karar verdik kuranda geçiyor anlamı uğurlu talihli demek 💙
Esra7261 Semaaonursnmz eymen güzel isim gerçekten severim. Ama biraz farklı bi isim arıyorum ama muhtemelen herkesin duyduğu isim olacak sonunda ☺️
Semaaonursnmz Esra7261 iyice araştır canım çok da az değil karar vermek için zamanın yine var 🌸 içine sineni koy kesinlikle eşini de ikna edersin
mary1709 Esra7261 ben Mahir koyacağım. Hem çok kullanılmıyor hem de anlamı güzel yetenekli, kabiliyetli anlamına geliyor. Ayrıca Mekke imamının ismi Mahir. Çok da güzel kuran okur 🙂