Busraa32 Kızlar 16+5 iz bugün merdivenden inerken ayağım kaydı kalçamın üzerine düştüm bi kaç saat sonra biraz karnımda ağrı oldu şimdi yok hastaneye de gidemiyorum başına gelen var mı bişey olmuş mu dur acaba 🥺
bebekteyaparimkariyerde Busraa32 canım karnının üzerine düşmediysen ardından gelen kanaman yada dayanılmayacak bir ağrın yoksa korkulacak birşey yok.stres yapma durduk yere kendine.kafana çok takıldıysa yine bir doktoruna görün.
12_yil_sonra Busraa32 ben de düştüm merdivende bir kez de banyoda tabure kaydı . Kanaman yoksa ve bebek hareketlerini hissediyorsan sorun yok
AselAlaraa Busraa32 cnmm Allah korumş diikt et çok gçmiş olsn ☹️☹️☹️☹️😞Allah daha beternsn saklasn drna msj atabilirsn bi için rht eder en azdn ama bebişler çok korunklı biyerdeler korkma Allaha emnt bbişlr
Peri777 Busraa32 Almayan Allah almaz karninin ustune duwsende ,,nasil duwersen duw veren Allah veriyor .. insAllah herwey guzel olur dikkatli ol biraz yavas duw
Busraa32 bebekteyaparimkariyerde kanama yok çok şükür ağrı da o kadar fazla değil düştüğüm için ister istemez biraz var inşallah sıkıntı yoktur
Busraa32 12_yil_sonra kanamam yok canım hareketlerini normal zamanda da hissetmiyorum zaten o yüzden anlayamıyorum pek
Busraahmt Bende 16 haftamda dusmustum canim sirtimin ustune dustum doktora gittim herseyine bakildi sukur bisi cikmadi belinin ustune dusmediysrn sikinti yok
Busraa32 AselAlaraa şehir hastanesine gidiyorum canım numarası yok doktorumun kontrolüm de 2 hafta sonra çok saol Allah razı olsun ❤️
AselAlaraa Busraa32 sndnde cnm ne dmk ama korkma bak içini ferah tut sn dua et Allaha emnt mnk yavrularımz