[silindi] Ayakta işlerimiz oluyor illaki yada yürüyüş amaçlı dısarı cıkıyorum ayaklarımın agrısından ağlayarak eve geliyorum. Allahım diyorum bu nasıl bir sızı😨 Otursam bu sefer oturdum diye şişiyor 🥴 Nasıl geçecek bir ay böyle bilmiyorum 😕Varmı bu dertten muzdarip kader arkadasım 😬
Eddacan [silindi] ben 34 üm aynı durum söz konusu gece lavaboya kalktğmda basınca acıyor bazen düşmekten korkuyorm
Nursemom0857 [silindi] canım d vitamini,magnezyum,calsiyum eksikliğinde tariflediğin şekilde yanma ve acı olur. Kaldı ki hamileliğin 34.haftasındasın. Haliyle bacaklarda dolaşım yetmezligi oluyor 😞😞
[silindi] Eddacan aynen canım ya ayakkabı terlik bile tabansız geliyor sanki yere basıyormuşum hissi veriyor 🤦🏻♀️
zynp1512 [silindi] dr da şüphelnmişti ama şeker yüklemesi yaptırmadım açlık tokluk testi yaptırdım şeker çıkmadı ama kramplar fena 😐😐
[silindi] Nursemom0857 saydıgın vitaminlerin hepsini takviye olarak içiyorum canım demekk ki onlar da etki etmiyor artık 😏
Mervenur48 Bende bugun ilk defa yasadim ya 36.haftadayim sol ayagimda hic şişlik yok sağ ayağim mayali ekmek gibi 😂 benim degil sanki ya.niye şişer tek ayak acaba.
[silindi] Mervenur48 Benm de en çok sol ayagım öyle oluyor 😂uyurken ayaklarının altına koyup uyumayı dene bende biraz önce bi yerde okudum bende öyle bi deneyecem bakalım 😊
Atikeemre14 [silindi] al bendende okadar sol ayagım kutuk gıbı ama bız daha 17 haftadayız bu normalmı anlamadım 🤔
[silindi] Atikeemre14 normal canım kan dolaşımı o ayağına gitmiyor demekki sende yastık koy koltukta uzanınca uyumaya çalıştığında😊
[silindi] Nursemom0857 çok şükür canım rabbim hepimizin hamileliğin sonunu güzel getirsin saglıklı doğumlarımıza inşallah 🙏🏻💕
zynp1512 [silindi] aslında tahlil sonuçşarım hep iyi çıkıyor ama dr bana magnezyum verdi kullanıyorum şuan ama pek faydası olmuyor 😒
[silindi] Atikeemre14 rica ederim canım 🤗bende tuz yiyen biri değilim ama agırlastık galiba o da tetikliyor 😏