Aysegolcuk Mrvegrkan canın istiyorsa iç ebem bana günde 3 bardak içebilirsin dedi 🤭 ama ben sadece canım isterse içiyorum 1 bardak 🙂
Fasulyem22 PinarCor zero yada light daha zararlı şeker koymuyoruz diyorlar fakat şeker tozu koyuyorlar
Zmrtbdk Mrvegrkan hiçbir şey olmaz canım hele haftada bir.Doktorum ara sıra içebileceğimi söyledi ama Zero iç dedi.Onun kafein oranı daha azmış.
[silindi] Kola içenlerin bebeği gazlı oluyomuş diyolar benide korkuttular canım cok istiyo ama içemiyorum😭
Ececce [silindi] yok be canım merak etme ondan olmaz kola içmemek iyi tabide soda vs cok iyi geliyor günde 1 tane 🤣
Aysegolcuk melikeb10 bende anlamadım gerçekten 🤷♀️😂 tabi onun dediğini yapmıyorum cola içeceğimde bin defa düşünüyorum acaba bebeğe bişey olur mu diye korkuyorum
AselAlaraa Mrvegrkan iç bn içiyrm canm Allah korusn olmaz inşAllah bişi ama napıyım bnmde canm çekiyo 🤣🤣alkol alanalr var bişi olmaz
Selinnnce Mrvegrkan icmemek daha iyi tabi ama arada iciyorum ben fanta kola sprite vs. Surekli icmeyince sikinti olmaz bence