Kovaburcu Bioderma almıştım hamile değilken solanteyide aldım ben çilliyim kollarıma falan da sürüyorum solante al bioderma krem gibi solante bildiğin hortlağa ceviriyor seni sürünce😀😂daha iyiymiş gibi geldi
parasetamoll Kovaburcu he orada milletin bebeği 1.5 aylık dönüyor pembe sıçıyor burada da 7 haftalık hareket ediyor
haklisinesracim parasetamoll koptum 😂😂😂😂😂 kilo yarıştırma olayı da var mi 3 aulik 10 kilo benegim var doyen filan 😁
1234567 zkk yok bendede sivilce var artırmıyor kesinlikle zaten sivilceli ciltlere özel yağ hissi hiç yok
bsrsl_2016 zkk kutusu beyazli pembeli.. yk öle uapis yapış yapmıyor nemlendirici gibi ama yaglandirmiyor da cildi gayet iyi
parasetamoll Arzymn oğlum 3 aylık ağzına her şeyi götürüyor dişi çıkıyor diyor biri diğeri diyor bizim neden çıkmadı biri diyor 5 bez kirletti öbürü diyor 10😂😂😂
Arzymn parasetamoll çok sıkıcı . Burası öyle mi , esrarkeş kocalar, psikopat kaynanalar, kıskanç eltiler, rengarenkkk 😁😁
Zeynepzeze zkk Baz olarak kullanılır mı bilmiyorum çünkü direk sürdüğüm de bembeyaz ve kupkuru bir tabaka oluşturuyor. Nemlendirici üzerine sürersem beyazlık olmuyor ve daha iyi duruyor.