Aysenurarslaan Merhabalar herkese👋 epidural normal doğum yapanlar biraz bahsedebilirler mi neler yaşadınız? 😍 ikinci doğumum olucak epidural düşünüyorum 🤔
nur1u Aysenurarslaan 3 gün önce epidural ile normal Doğum yaptım şuan bebeğimin altını değişmek için eğilsem doğrulamıyorum, baş ağrım yok ama bel ağrısı çok kötü. Tabi suni sancı almış biri olarak sancı çekmekten beni kurtardığı için kendisine minnettarım...
mimaranne Aysenurarslaan 20 gün önce suni sancı ile Doğum yapmış biri olarak diyebilirim ki epidural =yeniden doğmak😂üstelik bana hem epidural hem spinal yani kombine yapıldı evet bel ağrısı bi kaç gün oluyor ama hiç önemli değil ama baş ağrısı olmadı😊kesinlikle yaptırın düşünmeyin
Pnr_jr Aysenurarslaan canım spinal yaptır. Benim ebem spinal önermişti @ebe_cavide ve iyi ki onu dinlemişim. Bitince bol su içeceksin ve kahve . Sonunda ağrı sızı olmuyor.
Aryaalina Mello evet canım bende de aşırı baş ağrısı yapmıştı kaç gündür birde sırt ve omuz ağırısı yaşamıştım
Aysenurarslaan nur1u yaa cok üzüldüm bi yandan sevindim Allah bagıslasın. Benimde ilk dogumum zordu baya hastaneyi inlettim diyebilirim😅 bunuda merak ediyorum sancılar nasıl ilerliyo ıkınmakta zorluk cekiliyormu
nur1u Aysenurarslaan Ben 6 cm de epidural taktirdim gözlerim ışıklandı bir anda🤣 bir tane çikolata yedim biraz durdum açılmam 7 cm olmuştu hiçbir şey hissetmedim. Doğum anında da ıkınmamda bir sorun olmadı hepsini hissettim🙄
Aysegolcuk mimaranne suni sancı nasıl bişey canım? Çok şiddetli oluyor mu sancılar Benim kendi sancılarım gelmediği için doktorum bana Salı gününe kadar bekle dedi sancılarım gelmese suni sancı verecekler çok Korkuyorum 😞 çünkü çoğu kışı kendi sancından daha çok şiddetli oluyor diyor durulacak kadar değilse epidural yaptırmaya düşünüyorum
mimaranne Aysegolcuk ya hiç alakası yok herkes ne kadar seviyor abartmayı 🙄ben hiç bağırmadım suni sancıda ama kendi sancısı olanlar nasıl bağırıyor siz de biliyorsunuz sadece inledim bir gram korkacak bişey yok kişiden kişiye değişir ben hiç korkmadım suniden sizde korkmayın ve dua o kadar önemli ki herkesten dua isteyin ve sizde bol bol dua edin Rabbim öyle yardım ediyor ki insan nasıl geçiyor anlamıyor❤️
Zuhresule nur1u ben doğumdan önce doktoruma doğumun her anını hissetmek istiyorum yalvarsam da epidural vermeyin dedim. Neden böyle bisey yaptım bilmiyorum 🤦♀️ Gerçekten de yalvardım ama epidural yapmadılar doğumda ölüyorum sandım 😫
nur1u Dygum Epidural takılırken ayaklardan bir sıcaklık ve hafif elektrik çarpması oluyor ama hissizlik yaşamıyorsunuz ayağa kalkıp yürüyebiliyorsunuz, yani normal doğumdaki epidural sezeryandaki epidural gibi değil☺️
Asibayan Epıdural hayat kurtarır ıcat edenden Allah razı olsun🤣🤣 4 cm idi yaptırdım 10 cm olana kadar bişey hissetmedim resmen süperdi süperrr