melike0411 medinenur dedigim gibi sen sürekli iki isimle seslenir konuşursan herkes öyle der sen tek isim secersen çevren de öyle söyler
melike0411 Tugce1803 benim teyzemin torunları muhammed aslan biri de muhammed emin ve biz ikisini de kullanıyoruz okulda da öyle aileye bağlı bence
lal82 melike0411 iki ismini de bilmesi benim için önemliydi büyürken.artık 11 yaşında ve kendisi karar verebilir.iki ismini de seviyor,sorulduğunda ikisini de söylüyor ve tek ismini kullanmalarından da rahatsız değil.
melike0411 lal82 sizin yaşınız büyükmüş masallah ben küçük çocuk sanmıştım çocuğun bilmesi önemli büyüyünce o karar verir
Hamileanne Dvrmsdaouz ben karşıyım çocuğun rengini belli ettiren isimlere sonra üni yıllarında vs çok sorun yaşıyolar
Tmirz Hamileanne ne alaka begenmezse değişebilir ismini bide nasil hz muhammed i hz yusuf u yasatiyorsak buyuklermizi de dedlerimzde yasatmak zorundaykz 😊
Dvrmsdaouz Hamileanne mustafa kemalle kimse sorun yaşamaz canı merah etme. Ben devrim koydum oğlumun ismini . Muhammetler recepler esadlar nasıl yaşamıyorsa kemallerde yaşamaz ayrıca hür bir düşünce bu niyet anlam önemli
Hamileanne Tmirz çocun adını bozmuşlar gibi mirzo ne ya koyacaksan adam akıllı mirza koy yazık çocuğa artık mirzo
Tmirz Hamileanne hersyden once allah sna bagişlasn tarihi guzel arastirsan miraznin mirzodan geldgini anlarsn...kurtce arapca isim 😊