FSCMK Nerm7n bende suyu 1 bardak içerdim hayatımda öyle fazla su içemedim ama bende çok içiyorum artık karnım çatlamasın bebeğim susuz kalmasın diye
muartay Aysine hayır uygulamadım cunku sınırı cok as gecmisti 1 hafta kadar yediklerime dikkat etmemi soyledi doktorum. Sonra hemen dengelendi normalde döndü
Tiredmother Nerm7n Benimde çatlağım olmadı dediğin gibi bol su içmeme bağlarım bunu hep. Bu arada hala doğuramadım 😣😂
Ayse1 Nerm7n ben hala sezaryen istiyorum ama doktorum normal deneyelim diyor .yarın kontrol edecek sanırım bakalım ama korkuyorum normal doğumdan .
Nerm7n Denizanne Çatlağı aşırı su içerek de önleyemezsiniz. Genetik de varsa sadece daha fazla oluşmasını engellersin. 3-4 tl su gayet ideal fazlası da zarardır.
svgi Nerm7n bende 2 yıldır hamileyim 63tüm şuan 92 daha da 2 ay var 😀😀 ne yapacağız bilmiyorum ama nefret ettim o kadar ağırım ki diyorum Nisan önce zayıflamam lazım
hunilimom Nerm7n kilo problemini önceden o kadar çok takardım ki 1 kilo alsam şu derdim şimdi almışım 14 1t kilo olmuşum 104 😂 gram takmıyorum verirsem veririm yani napayım şu konusunda gunde 3 4 litre içiyorum çok terledigim için suyu da bi o kadar tüketiyorum ama çatlaklarım var olsun kızımdan hatira
Mecvll Nerm7n hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inş🤲🏻Doğum hikayenide yazaaydın keşke merak ettim ve son olarak elbette su hayattır ottalama günde 3litre su içiyorum 58le hamile kaşdım şuan 62kiloyum 35 haftam hamilelikten öncede içerdim ama hemilelik boyunca daha dikatli içmeye başşafım
Tiredmother Nerm7n tabi doğurunca gün saymayı bıraktın 😂😂😂evet geçti canım, bu gece biraz kasılmam var gibi hissediyorum bakalım yine yalancı mı gerçek mi 😂
Nerm7n Tiredmother Şimdi süt içmeli uyumalı dinlenmeli diye gözüne bakıyorsun 🤪😆 Sizin için hangisi hayırlısı ise öyle gelsin yavrun 🙏🏻🐣💕😇
Nerm7n svgi Bunu şimdi düşünerek kendini heba etme ama yine de dikkat etmeye çalış çünkü hamilelikte kilo da iyi bit şey değil elbette nefes alıp vermek vs rahatsı ediyor tabi Kilo vermek kolay o tarafını düşünme canım Siz sağlıklı olun onlar hal olur.