Selamüm aleyküm kardeşlerim sizlere Doğum hikayemi anlatmak istiyorum.
41+2 haftaya girmiştim ne sancım vardı ne ağrım ama ben çok hareketliydim ev işi olsun normal hayatıma devam ediyordum sabah kahvaltı hazırlayıp evleri süpürüp akşam yemeğime tatlıma kadar yapıyordum ☺😘
Aslında bir yandanda korkuyordum özel bir hastanede takipli idim doktorum pazr günü gel suni sancı verelim dedi ben suni sancı istemiyorum dedim bebeğimin suyu nasıl dedim? -iyi dedi
Kalp atışı nasıl dedim? - iyi dedim Ozaman biraz daha bekleyelim dedim ben Sezeyan olmak istemiyorum ayni sancı almakta istemiyorum dedim..
Doktorumun beni çağrdığı zaman gitmedim ve bi devlet hastanesine gitmeyi istedim .. hemen akşam acilden giriş yaptım çoşkun bey isimli bir doktor muayene etti ve bana benim bu şekilde dolaşmamın uygun olmadığını bebeğimin risk grubuna girdiğini söyledi ve bebeğimin kilosunu ise 3300 olarak ölçtü özel hastanede 4000 kilo diyorlardı ben şok oldum bu kadar yanılma payı olamazdı .. daha önce hastanede çalıştığım için sezaryene almak icin böyle bir şey söyledikleri geldi bir an aklıma tabi kimsenin günahını almak istemem..
Devlet hastanesine gittikten sonra benim üniversite hastanesine gitmem gerektiğini söyledi bende eve geldim ama hiç Doğum yapacağım aklıma gelmiyor tekrar günün var diye gönderecekler sanıyorum o yüzden gayet rahatım ..
eve geldim abdest aldım üstümü değiştirdim çantaları hazırladım..
Yemeğimi yedim bu arada bol sarımsaklı ıspanak yemeği yemiştim öğlen yemeğinde ama bilseydim yemezdim 🤩
Arabaya bindim ve fetih suresini okumaya başladım yardım isteyip yalvaracağım tek kişi rabbimdi..
Hastaneye geldiğimde bir kaç sayfa kalmıştı eşime dedim bunu bitir olurmu diye oda çok heyecanlı idi .. aramızda çok büyük bir aşk var şükürler olsun hamileliğim boyunca beni hiç üzmedi yalnız bırakmadı her zaman öyle Allsh razı olsun ondan..
Kapıdan içeri girdim beni Suriyeli sandılar feraceli olduğum için direk Türkçe biliyormsn diyor doktorlar falan ☺
Odaya geç alttakin muayene yapıcaz dediler Allah’ım Okadar çok utanıyorum ki yer yarılsa dibine girsem bayan doktor istedim doktor muayene etti başka bir doktor çağırdı beni korku sardı 4-5 cm açılmam ve rahimde incelmem başlamış doğumun başlamış dediler yatmam gerektiğini söylediler ben o an o kaadar değişik bir hal aldım ki yanına bir kişi eşin gelsin dediler kıyafetlerimi almak için ben zaten dokunsa ağlayacağım oda aynı Benim gibi üstümde hiç bir kıyafet takı kalmayacak şekilde çıkart dediler ama eşimin bana öyle bir bakışı var kurban olurum yaradana ..
Benden kan almak için bir odaya götürdüler kan verdim bi belge doldurdum hemen hemşirenin yanına gittim eşimi gördünüz mü diye helallik isteyecektim fakat o gitmişti ağlamasını görmemi istemediği için..
Ben buruk bir şekilde tekrar kan alınan yere geldim bir hemşire beni odaya götürdü ..
Bir kaç kişi daha vardı benim hiç sancım yoktu fakat o acı çekenleri görünce benimde sancılarım az az başlamaya başladı o kadar korkuyordum ki ortam Kişiler herkes ilk Doğumumdu tecrübesizdimw korkuyordum .. yalnızdım sadece rabbim vardı vela havleyi Ya şafiyi devamlı söylüyordum dilimden hiç düşmüyordu devamlı rabbime yalvarıyordum bide eşim hiç aklımdan çıkmıyordu ordan hemşireden rica ettim eşimi bi arayabilirmiyimm diye tamam dedi ama aklımdaki bütün numaraları unuttum..
Hemşireler alttan muayene ettiler ve 7 cm açılmam olduğunu söylediler benim sancılarım sıklaştıkça rabbim sen büyüksün bir an önce sen yardım et kurtulayım diye dualar ettim ..
Hiç bağırmadım sadece dua ettim daha sonra 10 cm açılmam olmuştu ıkınma hareketi sancım hepsi artık birbirinin peşinden geliyordu ..
Şükürler olsun doktor 5 dakikan var güzel ıkınırsan çok güzel Doğum yaparsın dedi ve 2 ıkınmada oğlum Dünyaya geldi o doğduğu anı anlatsam kelimeler yetersiz kalır anlatmaya kalksam duyguları geçiremem size bunu en iyi yavrunuzu kucağınıza aldığınızda anlarsınız .. gözleri açık bana bakıyor ve dili ile meme arıyordu allahım nasıl güzel bir duygu...
Dikişlerim bitikten sonra yavrumu kucağımda getirdim hemşirelerin yardımı ile..
Ağrım sızım onu görünce geçti çünkü o rabbimin bana emaneti eşim geldi alnımdan öptü sevgimizin en güzel göstergesi oldugece 3:30 da gittim 4:30 da Doğum yaptım doktor bana kaçıncı Doğumun maşallah hiç sesin çıkmadı dedi sadece rabbinizden yardım dileyin emin olun Allah sizle beraber ..
şimdi bu yazıyı hem yavrumu uyutmaya çalışıp bir yandanda size yazıyorum Doğum yapacakların Allah yardımcısı olsun boşa değil cennet annelerin ayakları altında diye ..